Concert Jukebox & Bella Santiago la Club Hush!

Serile reci mută distracţia de peste week-end în interior, iar Club Hush va fi un reper pe harta distracţiei, cu un program pregătit, şi anunţă un sezon cu multe trupe şi petreceri, ce vă vor convinge să ieşiţi din casă şi să vă încărcaţi cu bună-dispoziţie. Trupe live, sesiuni de stand-up şi petreceri tematice sunt ingredientele-cheie din „meniul” distracţiei, stabilit pentru sezonul rece.
Dacă doriţi să ştiţi ce vă aşteaptă la final de săptămâna la Club Hush, ar fi indicat să vă abonaţi la pagina sa de Facebook, unde evenimentele şi detaliile legate de acestea sunt actualizate zilnic. 

 

 

 

VINERI: Concert Jukebox & Bella Santiago

 

 

 

Biletele se gasesc in locatie si au urmatoarele preturi: 
Categoria VIP(partea fata parter): 50 RON
Categoria GOLD (parte spate parter): 45 RON
Categoria SILVER (etaj si bar): 35 RON

Info si rezervari: 0733 956 283

 


 

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din România. Până în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și 15 single-uri.
 
În februarie 2017, trupa  s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox. Intre 2017 – 2019 Jukebox & Bella Santiago au lansat “Vocea Ta”, “Auzi Cum Bate”  (finalista Eurovision Romania 2018) si “Ma intorc zi de zi”, noile piese având milioane vizualizari pe YouTube. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte și in show-uri de televiziune în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar in decembrie 2018 a castigat marele trofeu X Factor Romania 2018.
 
Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).
 
Toate concertele marca “Jukebox” sunt “ediție specială” iar veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox & Bella Santiago și improvizațiile muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.

 


Programul evenimentelor:
15 noiembrie: Direcția 5
22 noiembrie: Cargo
26 noiembrie: Stand-up cu Niște Oameni
29 noiembrie: Bosquito
5 decembrie: Generic
13 decembrie: Alexandra Usurelu