Spectacolul de 1 Iunie de la Mioveni - amânat | Sursa Ta

UPDATE, 30 mai:

Toate activitățile și manifestările programate pentru ziua de 1 IUNIE vor fi amânate la Mioveni din cauza condițiilor meteo! Maratonul bucuriei, al jocului și zâmbetelor se va organiza pe 6 Iunie!
Programate pentru marți, 1 Iunie, suita de activități recreative, sportive și artistice dedicate sărbătorii Zilei Copilului, vor fi amânate până duminică, 6 Iunie. Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, de ploi abundente și vreme schimbătoare care se anunță pentru zilele următoare.
Peste fix o săptămână, personajele fantastice din basme și lumea Disney, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vă așteaptă în Centrul Civic din Mioveni! 
 

----------------------------------------------------------------

 

Mioveniul spune adio pandemiei și face primul mare pas spre normalitate, printr-un eveniment plin de surprize, zâmbete, culoare şi multă veselie, pentru a marca astfel, sărbătoarea copilăriei, 1 Iunie!

Centrul Cultural Mioveni propune tuturor copiilor, indiferent de vârstă, un maraton al distracției, al jocului și bucuriei, condimentat pe parcursul întregii zile cu desene pe asfalt, vizionări de filme și desene animate, dans, muzică, mascote și personaje din povești, întreceri și demonstrații sportive, curse de mașinuțe și multe alte activități recreative. Seara se va încheia cu un super concert dedicat copilăriei, susținut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Pe 1 Iunie, la Mioveni, lasă-te purtat pe aripile copilăriei și vino alături de noi la sărbătoarea inocenței și a veseliei!

 


Programul zilei:


Ora 09.30 – Desene pe asfalt;
Ora 11.00 - Baby RallyCar;
Orele 10.00 – 12.00 - Activități sportive (volei, tenis de masă, tenis de câmp, minifotbal, baschet, etc.), în parteneriat cu Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni;
Orele 10.00 – 12.00 – Cupa Copilului la Șah, în parteneriat cu CS Dacia Mioveni 2012;
Orele 11.00 – 12.00 – Demonstrații sportive (karate, judo) în parteneriat cu CS Mioveni, Asociația Club Sportiv Ashihara Karate Pitești și CS Dacia Mioveni 2012;
Orele 12.00 – 17.00 – Proiecții desene animate pe ecran led (În căutarea lui Dory,  Frozen, Incredibilii, Prințesa și Broscoiul, Vaiana, Aladdin);
Orele 17.00 – 19.00 - Întâlnire cu mascote și personaje de poveste/desene animate;
Orele 17.00 – 19.00 – Spectacol muzical susținut de artiștii Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, Centrul Cultural Mioveni, Clubul Elevilor Mioveni, Trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni;
Orele 19.00 – 21.00 Concert - Cleopatra Stratan și Edward Sanda.