Comunitatea din Corbi vă invită Bujorul de Munte!

Bujorul de munte oferă un spectacol natural celor care pornesc pe drumul culmilor montane din lanțul Făgărașilor. Comunitatea din Corbi de invită la acest spectacol în zona Curmătura Maliței acolo unde ne vom bucura de un peisaj unic, dar și de un prânz ciobănesc la Stâna lui Nuțu.
Un moment frumos rămâne alături de tine vreme îndelungată. Iar atunci când acest moment este unul unic oferit de natură pentru o scurtă perioadă din an, bucuria este cu atât mai mare. 

Desfășurare eveniment, 15-17 iunie:
În prima zi sunteți întâmpinați de localnicii din Corbi, dar și masa de seară organizată la Vila cu Mesteacăn, unde se va servi produse locale brânzeturi corbenești și încingem carne și legume pe grătar.
În cea de-a doua zi, la ora 10:00, veti pleca spre Curmătura Maliței, unde puteți admira și poza bujorul de munte. Apoi, invitații se vor delecta cu un  prânz  ciobănesc la Stâna lui Nuțu cu bulz, pastramă, urdă și balmoș (amestec de unt, brânză de burduf, urdă și mămăligă). Seara se încheie în comuna Corbi, unde aveți parte de o petrecere la piscină.

Costurile experienței:
- Cazare la localnici 120/noapte/cameră dublă sau single / cu mic dejun inclus;
- Cină în seara de vineri, 15 iunie, grill Vila cu Mesteacăn: 40lei/pers;
- Prânz ciobănesc la Stâna lui Nuțu: 50lei/pers;
- Cost transport în mașină (traseu Corbi-Curmătura Maliței- drum forestier) pentru cei care nu vin cu mașina proprie: 50lei/pasager. 

Locuri disponibile: 10 persoane.
Înscrieri la sederelacorbi@gmail.com sau la 0758 481 558.