Comuna Bogați se pregătește pentru perioada secetoasă! Continuă proiectul de forare a mai multor puțuri!

2017 a reprezentat pentru administraţia locală a comunei Bogaţi un an plin de proiecte, unele dintre ele fiind deja finalizate, altele fiind în derulare şi urmând să fie continuate şi pe parcursul acestui an.
Unul dintre ele vizează problema necesității puțurilor în localitatea Bogați. Pentru a preveni eventualele crize de apă potabilă, edilul Ion Gârleanu a demarat încă de anul trecut un proiect ce are ca destinație forarea mai multor puțuri pe teritoriul comunei.

Având o valoare de 157.182 lei, proiectul „Execuţie foraj în satul Bogaţi” va fi reluat în acest an și finalizat până la sosirea perioadei secetoase.

Cele mai importante dintre proiectele demarate de Primăria şi Consiliul Local Bogaţi în 2017:
# S-a demarat înfiinţarea rețelei de canalizare şi staţia de epurare, finanțate de MDRAP, investiţie în valoare de 8.973.610,46 lei. Anul acesta continuă lucrările şi trebuie executate branşamentele electrice.
# A fost întocmit un alt proiect de extindere a sistemului de canalizare, în valoare de 4.267.299 lei, şi se aşteaptă semnarea contractului de finanţare.
# Tot în 2017, a fost demarată construcţia unui pod din beton armat în satul Suseni, proiect de asemenea finanţat de Ministerul Dezvoltării, având o valoare de 1.931.777 lei şi care este în derulare. 
# S-a depus un proiect de modernizare a mai multor drumuri din Bogaţi, în total aproximativ 12 km, pentru finanţare prin PNDL.
# A fost întocmit plan urbanistic general al comunei Bogaţi, investiţie în valoare totală de 129.815 lei.
# S-au finalizat lucrările la obiectivul de investiție „Modernizare iluminat public în comuna Bogaţi, judeţul Argeş”.
# Proiectul „Execuţie foraj în satul Bogaţi”, în valoare de 157.182 lei, este în derulare, prin finalizarea acestuia urmând să se rezolve problema apei pe timpul secetei.
# S-a depus la Ministerul Energiei un proiect privind înfiinţarea unui sistem de distribuţie gaze naturale cu o valoare de 8.000.000 lei.
# A fost reabilitată Şcoala Gimnazială „Radu cel Mare”, unde s-a înlocuit tâmplăria şi s-au efectuat reparaţii capitale de consolidare a zidului dinspre terenul de sport.
# S-a obţinut aprobarea pentru construcţia unui Centru Cultural modern, efectuându-se toate procedurile corespunzătoare - concesionare teren pentru Guvernul României, licitaţie, semnarea contractului de finanţare, iar autorităţile locale speră ca această investiţie să fie finalizată până la sfârşitul anului 2018.