Comuna Berevoeşti nu şi-a uitat eroii

Într-un an mai greu ca oricare altul din istoria recentă, când restricţiile ne ţin departe unii de alţii, la Berevoeşti, de Înălţare, s-au organizat şi de această dată slujbele de pomenire dedicate eroilor care s-au jertfit pentru integritatea patriei. Deşi cadrul a fost restrâns, pentru a respecta cerinţele de protecţie a populaţiei, preoţii, primarul comunei Florin Proca şi colegii din Primărie au adus un omagiu celor căzuţi la datorie. Date fiind circumstanţele, momentul a fost unul cu o încărcătură emoţională mult mai puternică. „Astăzi, într-un cadru restrâns, dar cu inimile deschise, am participat la slujbele religioase oficiate cu ocazia Înălțării Domnului și a Zilei Eroilor.
Să păstrăm în amintire viu exemplul înaintaşilor noştri, să ne slujim țara cu credinţă şi onoare, să cinstim veșnic eroismul şi jertfa lor, cu demnitate, înţelepciune, să fim uniți şi solidari. Hristos s-a înălțat!”, a fost mesajul transmis de către primarul Florin Proca, după depunerea de coroane de la monumentele din localitate. 
Deşi măsurile s-au relaxat, administraţia locală a efectuat în continuare dezinfecţia sediului, şi-a aşteptat cetăţenii cu măsuri speciale pentru a nu se aglomera incinta instituţiei, dar cu dorinţa de a îi sprijini şi a le răspunde rapid solicitărilor înaintate.