Complexul John se redeschide


Dacă aveţi chef de puţin shopping, dacă aveţi nevoie de noi articole în garderobă sau produse pentru casă şi grădină avem veşti bune. 

În noile condiţii stabilite de autorităţi, complexul comercial John, din nordul Piteştiului, anunţă cu bucurie redeschiderea pentru toţi clienţii. 

Întreg complexul este funcţional, toate magazinele şi-au deschis porţile, bineînţeles, cu respectarea normelor de siguranţă. 

Spaţiile au fost riguros dezinfectate, iar cei care îi trec pragul sunt rugaţi să poarte măşti şi să respecte limitele privind distanţarea şi accesul în magazine.

Într-un  singur loc puteți găsi produse en-gros și en-detail de la peste 400 de firme, începând de la unități de comerț alimentar până la sucursale bancare sau farmacii. 

În portofoliul magazinelor din complexul John este cuprins tot ceea ce aveţi nevoie la preţuri accesibile: confecții textile, perdele, covoare, mochete, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, articole de uz casnic, cosmetice, jucării, produse alimentare, legume, fructe, carmangerie, spălătorie & service auto etc.

Complexul JOHN a reușit să devină unul dintre cei mai mari operatori de spații comerciale și de servicii din Pitești, fiind activi comercianți din diverse domenii.