COMPLEX JOHN - lider pe piața argeșeană a închirierilor! Într-un singur loc găsești tot ce vrei!


Complexul comercial JOHN, din Pitești, este lider pe piața argeșeană a închirierilor, punând la dispoziție o ofertă variată de spații comerciale și de birouri.

JOHN SRL a fost înființată în anul 1991, fiind o firmă cu capital privat integral românesc, ce iși desfășoară activitatea în domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, obiect principal de activitate care a fost menținut până în prezent.

Astfel, într-un singur loc puteți găsi produse en-gros și en-detail de la peste 400 de firme, începând de la unități de comerț alimentar până la sucursale bancare sau farmacii.

Complexul JOHN a reușit să devină unul dintre cei mai mari operatori de spații comerciale și de servicii din Pitești, fiind activi comercianți din diverse domenii: confecții textile, perdele, covoare, mochete, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, articole de uz casnic, cosmetice, jucării, produse alimentare, legume, fructe, carmangerie, spălătorie & service auto, etc.

Cei care doresc să închirieze spații comerciale și birouri sunt așteptați pe Bulevardul Nicolae Bălcesu, nr. 106, din Pitești.

De asemenea, pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0733/019.352.