Comesad - construcţii şi instalaţii pentru viitor

Compania Comesad a fost înfiinţată în anul 1993, la vremea respectivă afacerea având în portofoliu doar activitatea de construcţii-montaj în domeniul industriei petroliere. Cu echipă de oameni mică, dar cu adevărat profesionistă, Comesad a semnat încă din primii ani de funcţionare primul său contract cu Petrom. De atunci, în aproape trei decenii de activitate, businessul s-a extins, iar grupul de firme reunite sub umbrela brandului Comesad a ajuns să însumeze peste 500 de angajaţi şi afaceri de 25-30 milioane euro pe an. La 27 de ani de la înfiinţare, Comesad Ro, societatea specializată în construcţii-montaj instalaţii petroliere, rămâne afacerea de bază a grupului. Comesad Ro este unul dintre principalii parteneri ai uneia dintre cele mai mari companii din România şi din Europa de Est, OMV Petrom. În contextul acestei vechi şi prolifice colaborări, Comesad Ro a realizat la nivel naţional cea mai mare parte din conductele prin care OMV  transportă ţiţeiul şi gazele naturale. Printre clienţii societăţii argeşene se mai numără şi alte companii importante, precum Conpet sau Transgaz.


Experienţa Comesad - angrenată în  proiectul strategic BRUA

Alături de Comesad Drumuri şi Comesad Energo, Comesad este implicată de aproape trei ani în construcţia celei mai importante magistrale de gaze din Europa de Est, conducta BRUA care va lega patru state europene - Bulgaria-RomâniaUngaria-Austria. În acest proiect uriaş, care va fi finalizat anul acesta şi în care sunt implicate mai multe firme de profil din România, Comesad Ro a venit cu experienţa acumulată în cei peste 20 de ani în care a executat lucrări de construcţii montaj instalaţii petroliere, Comesad Drumuri execută lucrări de construcţii civile, iar Comesad Energo - lucrări electrice.

De-a lungul timpului, dorind să se adapteze schimbărilor şi cerinţelor de pe piaţa românească, în special în domeniul construcţiilor, Comesad şi-a extins domeniul de activitate, dezvoltând noi businessuri, strategia de dezvoltare a grupului având la bază principiile calităţii, integrităţii, responsabilităţii şi preformanţei. Acestor principii li s-a adăugat în timp experienţa acumulată datorită zecilor de proiecte executate şi profesionalismului echipei. 

 

GRUPUL DE FIRME MAI INCLUDE: 

l Comesad Drumuri este o firmă specializată în execuţia următoarelor tipuri de lucrări de construcţii: drumuri din beton de ciment, beton asfaltic şi macadam, platforme dalate şi pavate, redări în circuitul agricol şi consolidări de teren, poduri şi lucrări de artă. 
l Comesad  Energo are ca obiect de activitate lucrările de instalaţii electrice. Specializată în proiectarea şi executarea de instalaţii electrice pentru construcţii civile şi industriale, linii electrice, branşamente aeriene şi subterane şi montarea de posturi de transformare, Comesad Energo este de asemenea unul dintre partenerii tradiţionali ai OMV Petrom.  
l Comesad Plast, producător de piese din mase plastice prin injecţie, este unul dintre partenerii fideli ai marilor companii care utilizează astfel de produse. 
l Clubul Sportiv de Tenis Comesad, care se poate mândri cu un turneu înscris în calendarul competiţiilor organizate sub egida Federaţiei Internaţionale de Tenis, turneu dotat cu premii de 25.000 de euro.


Comesad Ro execută următoarele tipuri de lucrări: 
n Conducte de transport produse petroliere (ţiţei, apă sărată, gaze şi amestec): 
n Lucrări civile: lucrări pregătitoare, săpătura şanţ conducte, refacere suprafaţă; 
n Lucrări conducte: montaj conductă, sudură, izolaţie, testări nedistructive, teste de presiune; 
n Lucrări speciale: lucrări de foraj, servicii speciale – instalarea de piese şi accesorii, protecţie catodică, examinări nedistructive; 
n Instalare, montare, reparaţii generale  echipamente: compresoare, pompe, skiduri de injecţie, unităţi pompare; manifolduri. 
n Estacade şi casiuri. 
n Staţii compresoare. 
n Parcuri de gaze.

 

DATE DE CONTACT 
Sediu: Aleea  Războieni, nr. 6 A, Piteşti, jud. Argeş, România, Cod 110404 
Punct de lucru: comuna Bascov, str. Serelor, nr. 42, jud. Argeş, România, cod 117045 
Tel:  +40248.270.098   +40372.780.078 Fax: +40248.270.750 
E-mail: office@comesad.ro