Colegiul

La Colegiul Național "Ion C. Brătianu" din Pitești au fost confirmate 3 cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.

Conform procedurii, s-a dispus intrarea în scenariul rosu, elevii fiind anunțați că de mâine intră 2 săptămani în online, până pe data de 9 noiembrie.

Din informații mai aflăm faptul că mâine vor fi testați o serie de profesori.

Va reamintim că, după începerea școlilor, autoritățile au stabilit că se va lucra pe 3 scenarii, în funcție de situația epidemiologică din fiecare localitate.

- Scenariul 1 (scenariu verde) prevede participarea tuturor elevilor la școală, în conformitatea cu regulile stricte de respectare a distanței fizice și a purtării măștilor.

- Scenariul 2 (scenariul galben) include participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. Acest scenariu include, pe de o parte și revenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

- Scenariul 3 prevede participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități / lecții online.