Colecţie nouă de draperii şi perdele marca Szintetik, Ungaria

La început de toamnă este momentul perfect pentru a împrospăta lookul casei tale! Poţi schimba perdelele şi draperiile, cărora le poţi asorta feţe de masă, naproane sau feţe de pernă şi poţi pune o cuvertură nouă pe pat. AdeCor Fashion Home te poate ajuta să găseşti cele mai bune şi convenabile soluţii pentru a înfrumuseţa aspectul căminului tău. 


Vineri, Szintetik, din Ungaria, unul dintre furnizorii firmei piteştene, a ales să lanseze colecţia toamnă-iarnă în cadrul show-roomului AdeCor din cadrul Complexului Slava. Cei care au onorat invitaţia la eveniment au putut admira colecţia de perdele, draperii şi sisteme de prindere. Le-au putut atinge şi studia atent. Noua colecţie este realizată din ţesături naturale sau amestec de natural cu poliester! De exemplu, in, mătase, bumbac, poliester şi in, poliester şi bumbac, mătase şi in etc. 


„Colecția conține atât materiale simple, cât şi ţesături imprimate cu diferite modele, atât clasice, cât şi moderne! Noua colecţie de sisteme de prindere este formată atât din sisteme de şine cu unu, două sau chiar 3 canale, din aluminiu, cât și din galerii din metal furniruit! Tot la sisteme de prindere includem şi sistemul de stor roman, care se confecţionează doar la comandă pe dimensiunile ferestrei sau ale peretelui! Colaborarea cu Szintetik o avem de cel puțin 3 ani de zile! Este o colaborare foarte frumoasă bazată pe încredere și respect, Szintetik fiind unul din furnizorii principali ai firmei AdeCor!”, ne-a declarat managerul Corina Defteriu. 


„Ne-am bucurat foarte mult că au fost prezenți majoritatea invitaților noştri şi că au fost foarte încântaţi de noua colecție. Pe această cale le mulțumim foarte mult că au fost aproape de noi! Ca invitați, am avut și diferiți colaboratori ai firmei Szintetik din toate colţurile ţării! Ne-am bucurat foarte mult să vedem că şi au făcut timp să ajungă de la Focșani, Sighetu Marmației, București,Vâlcea, Târgoviște, ca să poată vedea lansarea noii colecții a furnizorului Szintetik! Mulţumim tuturor clienților pentru toată încrederea pe care ne-o acordă şi promitem că o să păstrăm întotdeauna standardele serviciilor nostre la cea mai înaltă calitate! De asemenea, mulțumim partenerului Szintetik pentru că ne-a ales pentru lansarea noii colecții în magazinul nostru!”, a mai adăugat Corina Defteriu. 


AdeCor Fashion Home are o gamă foarte bogată de materiale şi sisteme de prindere a perdelelor, din care poate realiza, la comandă, de la drapeii la feţe de pernă şi şervete de masă. Are în portofoliu atât oameni obişnuiţi, cât şi persoane din show-biz sau cabinete din Parlamentul României. Toate acestea sunt posibile printr-un efort comun.


„Mulțumesc foarte mult întregii echipe AdeCor Fashion Home pentru tot ajutorul şi munca depusă şi întregului Complex Slava pentru tot suportul fizic și moral pe care mi l-au oferit şi că încă o data mi-au arătat că întreg Complexul este ca o mare familie - familia Complex Slava!”, este mesajul transmis de către Corina Defteriu, manager AdeCor Fashion Home.