Colecțiile de toamnă – iarnă sunt pregătite și vă așteaptă in Jupiter City!

Hai la shopping! Veți fi surprinși să descoperiți o mulțime de OFERTE și REDUCERI! Au venit odată cu toamna! 

De foarte multe ori asociem toamna cu griul monotoniei, haine mai groase și anoste pe care trebuie să le purtăm luni la rând! Depinde însă de fiecare dintre noi să aducem veselie și culoare în ținutele pe care le abordăm.

Desigur, designerii și casele se modă se întrec în a trasa tendințe pentru noul sezon. Consideră-le o sursă de inspirație si trece-le prin filtrul personalității tale. Adaptează piese deja existente în garderoba ta, mixează-le chiar cu elemente din ținutele verii și completează cu articole noi și accesorii pe care le găsești in magazinele prezente în Jupiter City.

Trench-uri atemporale, în culori menite să satisfacă toate preferințele, sacouri, jachete și alte articole vestimentare sunt prezente in magazinele centrului comercial – LC Waikiki, H&M, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Nissa, New Yorker, Poema, Mizar, Diferit, Ribbon, Orsay, Colin’s... Fă-ne o vizită și descoperă-le pe toate.

Ah, părea că am uitat de piesele masculine... nici gând. Musse, Dovani, Colin’s, H&M, Pull&Bear, Bershka, LC Waikiki, New Yorker, Steilmann abia așteaptă să vă prezinte ofertele!

Încălțarile.. să fie bocanci, să fie pantofi, să fie casual sau ceva elegant?! Modele de toate felurile și pe toate gusturile sunt prezentate în magazinele CCC, Benvenuti, Catali, Salamander, Marelbo, dar și în completarea colecțiilor celorlalte magazine.

Pentru cei mici găsiți articolele în tendințe și mai ales pe gustul lor în magazinele Coccodrillo, H&M, LC Waikiki, Intersport, Decathlon, Junior, dar și în colecția TEX prezentă în hipermarketul Carrefour.

Vă invităm și vă așteptăm la shopping, reamintindu-vă să respectați recomandările autorităților în această perioadă.

- Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Jupiter City!
- Temperatura este masurată la intrarea în centrul comercial.
- Soluțiile dezinfectante sunt puse la dispoziția clienților la intrările centrului comercial și în hipermarket, dar și în cadrul mai multor magazine ale centrului comercial.