Atenționare meteo prelungită! - Furtuni, ploi torenţiale şi grindină

UPDATE:

Interval de valabilitate: 01 august, ora 09:00 – 01 august, ora 23:00

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele montane, precum și în Transilvania, Banat, Crișana și local în Maramureș, Oltenia și Muntenia. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriul

 

În intervalul 30 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 09:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul Moldovei, local în Transilvania și Oltenia, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precum și în zona Munților Banatului.

Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

CITEȘTE ȘI ... CEZ va percepe clienţilor garanţii pentru plata facturilor

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 50-60 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.