Coadă de dricuri la morga Spitalului Județean din Craiova

Pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe imagini tulburătoare cu coada de dricuri formată la morga Spitalului Județean din Craiova. Managerul unității spitalicești a recunoscut că multe dintre dricuri așteptau și bolnavi decedați din cauza Covid-19.

Pozele au fost realizate de un craiovean și au fost postate pe rețeaua Reddit, iar autenticitatea lor a fost confirmată pentru Gazeta de Sud de managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici. 

Acesta a mai precizat că fotografiile respective au fost făcute marți, când numărul de decese din spital a fost mare, cele mai multe fiind provocate de COVID. „Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți”, a spus Laurențiu Ivanovici.

Managerul spitalului a mai precizat că marți au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate COVID-19. 

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți COVID”, a mai declarat pentru sursa citată Laurențiu Ivanovici.


Sursa: realitatea.net