CNI va aloca bani pentru reabilitarea Stadionului „Nicolae Dobrin”

Unul dintre obiectivele primarului Cornel Ionică din ultimii ani, dar care a cam bătut pasul pe loc este reabilitarea Stadionului „Nicolae Dobrin”.

Dacă anul trecut Compania Naţională de Investiţii nici nu a vrut să audă de finanţarea acestui obiectiv, anul 2018 are semne bune, acest proiect trecând de etapa evaluării. Astfel, odată depăşită această fază, primarul Cornel Ionică este mai mult ca sigur că în curând se va semna şi contractul de finanţare a obiectivului.

Conform edilului, tribuna a II-a va fi demolată şi în locul ei va fi construită o tribună nouă, care va fi acoperită. Aceasta va avea o capacitate de circa 5.000-6.000 de locuri. În acest fel, capacitatea actuală a stadionului, de 14.000 de locuri, va fi mărită la 15.000 de locuri în total. „Este un obiectiv amplu, pentru care noi am cerut 200 de miliarde de lei. Suntem pe drumul cel bun şi cred că în perioada următoare vom primi finanţarea pentru reabilitarea tribunelor Stadionului «Nicolae Dobrin». Până atunci trebuie neapărat să găsim o soluţie pentru meciurile echipei FC Argeş de acasă. Sincer, nu ştiu unde vom juca, poate la Bradu sau poate în altă parte. Cert este că trebuie să găsim o variantă cât mai rapid”, a declarat primarul Cornel Ionică.