CNI a lansat licitaţia pentru noi săli de sport la două şcoli din Piteşti

Încă de când a preluat mandatul de primar, edilul Cornel Ionică şi-a declarat ca obiectiv prioritar dezvoltarea infrastructurii educaţionale a Piteştiului, în vederea creării condiţiilor propice pentru copii. Astfel, în ultimii ani, municipalitatea a investit sume importante în reabilitarea de şcoli, extinderea şi modernizarea unităţilor de învăţământ, dar şi în săli de sport. 

Cele mai recente proiecte, pentru care a fost lansată licitaţia de curând, vizează construirea a două săli de sport în Piteşti, finanţarea venind prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Potrivit anunţului publicat pe SICAP, se caută firme pentru implementarea proiectului de proiectare, execuţie lucrări şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru sălile de educaţie fizică de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” (fostă Nr. 7 din Prundu) şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” (fostă Nr. 5, din centrul oraşului). 

Valoarea estimată a fiecăreia dintre cele două săli de sport este de 2.087.542 lei fără TVA, fiind compusă din cheltuieli pentru proiectare (adaptare la amplasament) şi asistenţă tehnică a proiectantului - 30.216,00 lei, cheltuieli pentru investiţia de bază - 2.010.679,00 lei  şi organizare de santier - 46.647 lei. Firmele interesate de cele două contracte trebuie să ştie că termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 13 decembrie.