CNI a lansat licitaţia pentru căminul studenţesc de 3 milioane euro în zona rectoratului UPIT

Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii „Construire Cămin Studenţesc – Universitatea din Pitesti, str. Targul din Vale, nr. 1, Pitesti, judeţul Argeş”. Pentru construcţia noului cămin studenţesc al UPit CNI a pus la bătaie un buget generos, de 13.584.142,23 lei, la care se adaugă şi TVA.

CITEȘTE ȘI ... (Video) Posibilă tentativă de suicid în râul Argeș! Este vorba despre o femeie


În evaluarea ofertelor pe care firmele interesate le vor depune până cel târziu la data de 2 octombrie, se va avea în vedere cel mai bun raport calitate preţ, în care preţul va avea o pondere de 60%, experienţa profesională a echipei formate din manager de proiect, arhitect-șef, inginer constructor, inginer proiectant - 20%, alte 20 de procente fiind reprezentate de garanţia oferită pentru lucrările executate.

CITEȘTE ȘI ... Incendiu de vegetație uscată în Argeș! O persoană a suferit arsuri!


Noul cămin studenţesc va fi construit în campusul din  zona Târgu din Vale, acolo unde, deşi există mare parte din spaţiile de învăţământ ale UPit, nu este niciun spaţiu de cazare, astfel încât să ajungă rapid la orele de curs în clădirile de aici. Căminul studenţesc va fi ridicat pe un teren de 3145 mp, va avea regim de înălţime P+4+5 (RETRAS) şi va dispune de 222 de locuri de cazare, în 110 camere duble şi două camere single, pentru cazarea persoanelor cu dizabilităţi. Toate camerele vor avea grup sanitar propriu, mobilier și balcon pe toată lățimea. Camerele vor fi foarte spaţioase, având 18,65 mp și grup sanitar de 2,59 mp, fiind dispuse astfel: 
# Parter: 11 unități (2xlocuri)+2 unități cazare pers. cu dizabilități (1xloc) 
# Etaj 1: 25 unități (x2 locuri) 
# Etaj 2: 25 unități (x2 locuri) 
# Etaj 3: 25 unități (x2 locuri)
# Etaj 4: 25 unități (x2 locuri) 


În plus, în noul cămin vor exista mai multe săli de lectură, săli de mese și chicinete, spălătorii-uscătorii, cameră tehnică etc. 


Sursa: saptamanalul ancheta