Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș organizează un workshop de coaching business pentru antreprenori

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș organizează, în parteneriat cu Bright Goals (specializat în leadership, management și coaching) seminarul de coaching “Idei provocatoare în contexte schimbătoare”. Evenimentul va fi organizat la Ramada, sala Topaz, 11 martie 2021, ora 16.00. 


Scopul acestui workshop este susținerea antreprenorilor din județul Argeș în vederea dezvoltării companiilor pe care le conduc, descoperirea punctelor forte ale business-urilor, cunoașterea echipei pe care o manageriază și gestionarea corectă a resurselor. Invitații care au o vastă experiență în business coaching vor prezenta o viziune corectă despre leadership, comunicare, cultură organizațională, managementul timpului și eficiența lucrului în echipă. 

“Scopul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș este ca prin dezbateri, întruniri, analize și conferințe să elaboreze propuneri și strategii de dezvoltare a mediului de afaceri și să pună bazele unei comunicări constructive între politic și economic dar și să creeze o punte de legătură între oamenii de afaceri. Noi susținem libera-inițiativă și independența antreprenorului, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul și fiecare companie să evolueze sănătos pe bazele capitalismului modern. Iar cheia este comunicarea!”,  a precizat Cătălin Andrei, președinte al COAL Argeș.

Speaker principal al acestui workshop va fi Anca Al Kebsi, fondator Bright Goals, Trainer & Coach acreditat. 

 “Am setat această întâlnire cu scopul nu de a ne face ascultați, nu de a vă scoate din casă pentru discursuri lungi și obositoare (deși ne place că ieșim din casă) ci cu obiectivul de a crea mediul ideal generării de idei noi. Ne dorim o întâlnire care să ne inspire, care să ne pună alături atât oameni care ni se aseamănă și de la care să ne inspirăm, cât și de care ne diferențiem și de la care să învățăm. Nu este doar o întâlnire, ci este oportunitatea de a găsi soluții noi adaptate contextului schimbător și incert. În acest pas nu ne rezumăm la a discuta, ci punem mintea și mâinile la contribuție pentru a genera soluții noi, cu punctele forte ale business-ului nostru. Totul într-un  workshop ce ne va inspira pentru noi provocări!”, a declarat Anca Al Kebsi.


Prezența la workshop nu necesită taxă de înscriere sau de participare. Locurile fiind limitate din cauza constrângerilor sociale impuse de pandemie puteți confirma prezența pe whatsapp (0761.341.407) sau pe paginile de facebook Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș  și Anca Al Kebsi.