Club Hush: Spectacol pentru copii și atelier de creație de 1 Decembrie

Sărbătorim 1 Decembrie cu un spectacol românesc. Teme folclorice și dansuri populare, într-un spectacol cu glume bine dospite și servite în acompaniament Live de pian, te așteaptă în porții generoase de veselie pentru o sărbătoare “îndestulătoare” la Club Hush.


”Învățăm să dansăm, râdem până ne cresc fălcuțele de românași veseli și la final completăm rețeta cu un atelier de creație. Ingredientele atent selecționate precum sinceritatea, hărnicia, bunătatea, modestia vor “glazura” amestecul omogen și peste toate, un praf de sare...Ca totul să aibă gust și să fie pe gustul tuturor”, este mesajul organizatorilor.


La finalul piesei de teatru copiii vor avea ocazia să își prelungească bucuria într-un atelier de creație pe tema spectacolului.

Părinții au INTRARE LIBERĂ!
Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate. Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 11:00. 


Biletele se gasesc aici sau în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. 

Distribuție: Elena Vasilică, Daniela Niculae, Sebastian Paul
Scenariu & Regie: Sebastian Paul
Muzică: Elena Vasilică 
Pian: Tibi Băncilă 
 
Durata spectacolului: 50 min
Durata atelierului de creație: ~25 min
Locație: Club Hush, str. Panselelor, Pitești