Club Hush Pitești: Stand Up cu Maria Popovici, Mincu și Banciu se mută pe 5 noiembrie!

Club Hush Pitești anunță că show-ul de Stand Up de maine seara cu Maria Popovici, Mincu și Banciu se va muta peste 2 saptamani, în data de 5 noiembrie. 

”Pentru cei care au achitat deja biletele, acestea raman valabile pentru urmatorul spectacol sau, in cazul in care nu mai doriti sa participati, va vom returna contavaloarea lor.
Ne cerem scuze pentru neplaceri si va asteptam marti pe 5 noiembrie!”

 

 

 

Serile reci mută distracţia de peste week-end în interior, iar Club Hush va fi un reper pe harta distracţiei, cu un program pregătit, şi anunţă un sezon cu multe trupe şi petreceri, ce vă vor convinge să ieşiţi din casă şi să vă încărcaţi cu bună-dispoziţie. Trupe live, sesiuni de stand-up şi petreceri tematice sunt ingredientele-cheie din „meniul” distracţiei, stabilit pentru sezonul rece. În serile din luna octombrie, printre surprizele anunţate se numără Trupa Azur şi Spitalul de Urgenţă, plus că, în fiecare sâmbătă seara, aveţi parte de muzică live şi DJ. Însă, dacă doriţi să ştiţi ce vă aşteaptă la final de săptămâna la Club Hush, ar fi indicat să vă abonaţi la pagina sa de Facebook, unde evenimentele şi detaliile legate de acestea sunt actualizate zilnic. 


”Chiar citești această descriere? Ce tare! Credeam că nimeni nu o citește. E, dacă tot ești aici, îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești. Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa. Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.”


Programul evenimentelor:

25 octombrie: Nikolaos Papadopoulos
29 octombrie: Stand-up cu Parcalab, Tom și Popesco
1 noiembrie: 3 Sud-Est
8 noiembrie: Juke Box
15 noiembrie: Direcția 5
22 noiembrie: Cargo
26 noiembrie: Stand-up cu Niște Oameni
29 noiembrie: Bosquito
5 decembrie: Generic
13 decembrie: Alexandra Usurelu