“Club Hush Pitești a luat ființa in 2006, cu scopul clar de a promova, in Pitești, muzica live”.

Așa începea descrierea conceptului care a făcut ca sute de artiști sa urce pe scena noastră și mii de clienții sa ne treacă pragul.

Ne-am simțit obligați sa ținem pasul cu dorințele voastre, cu tendințele culinare și cu îmbunătățirea serviciilor, așadar, in 2018, geamurile glisante, acoperișul retractabil și designul elegant, au făcut ca spațiul din fata clubului sa sa se transforme intr-o veritabila verandă. 

Astfel a luat naștere Veranda by Hush, copilul Clubului Hush, care a adus serviciile culinare la un nivel impunător din punct de vedere al calității și performantei.

In prezent, situația generată de criza pandemiei, cât și cererea foarte mare de a vizualiza meniul nostru de la distanța, ne-au determinat sa venim in sprijinul vostru cu un alt instrument, și anume SITE-ul OFICIAL https://clubhush.ro

De astăzi site-ul nostru este disponibil pentru comenzi directe către noi, puteți vizualiza meniul, cât și fotografii ale preparatelor și va puteți bucura de mâncarea de aceeași calitate cu care v-am obișnuit. 

Și nu uitati ca prioritatea noastră este siguranța alimentara, protejarea voastră și a echipei noastre.