Club Hush, mesaj pentru clienți!

Conform ultimelor reglementări naționale și locale, operatorii economici care desfășoară activități de comerț sau prestări servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, au obligația de a-și organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 05.00 – 21.00. Menționăm că operatorii economici care au ca activitate livrarea de produse la domiciliu își pot desfășura activitatea în regim normal, cu respectarea normelor de protecție sanitară. Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate în exteriorul clădirilor, în aer liber. Este necesară asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între mese și este permisă participarea a maximum șase persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

Astfel, Club Hush Pitești transmite următorul mesaj:

”Vă anunțăm că locația noastră o să funcționeze atât pe terasă, cât și pe interior la o capacitate de 30%. Programul de funcționare pentru servire în restaurant: 09:00-21:00
Serviciile de livrare și take away vor fi disponibile între orele 09:00 - 23:00

Vă rugăm să purtați mască atunci când intrați în locația noastră, să folosiți dezinfectanții puși la dispoziție și să respectați distanțarea.
Nu ezitați să comandați telefonic sau direct pe site-ul nostru www.clubhush.ro
Rămâneți conectați la paginile noatre de Facebook și Instagram pentru a afla de promoțiile și ofertele noastre.”