Club Hush are site oficial! Orice comandă online va fi confirmată în 5 minute

“Club Hush Pitești a luat ființa în 2006, cu scopul clar de a promova, în Pitești, muzica live”. Așa începea descrierea conceptului care a făcut ca sute de artiști sa urce pe scena și mii de clienții sa le treacă pragul. În 2018, din dorința de ține pasul cu dorințele clienților,  cu tendințele culinare și cu îmbunătățirea serviciilor, au amplasat geamuri glisante, acoperiș retractabil și un design elegant, transformând spațiul din fata clubului într-o veritabilă verandă. Astfel a luat naștere Veranda by Hush, copilul Clubului Hush, care a adus serviciile culinare la un nivel impunător din punct de vedere al calității și performantei.


În prezent, situația generată de criza pandemiei, cât și cererea foarte mare de a vizualiza meniul de la distanța, i-au determinat să adopte un nou instrument de promovare și anume SITE-ul OFICIAL clubhush.ro

”De astăzi site-ul nostru este disponibil pentru comenzi directe către noi, puteți vizualiza meniul, cât și fotografii ale preparatelor și va puteți bucura de mâncarea de aceeași calitate cu care v-am obișnuit.
Și nu uitati ca prioritatea noastră este siguranța alimentara, protejarea voastră și a echipei noastre.”, este mesajul transmis clienților.