Clinica Hera`s Med funcţionează conform programului normal

Clinica Hera`s Med funcţionează conform programului normal

Graviduţele au în stres în plus în această perioadă, pentru că nu poartă doar grija lor, ci şi a pruncului din pântece. Cu toate acestea consulturile periodice trebuie făcute, conform indicaţiilor medicului specialist.

Medicul Marilena Băluţă, medic primar obstretică – ginecologie, din cadrul clinicii Hera`s Med Boutique a rămas alături de pacientele sale şi a păstrat programul normal al cabinetului său din comuna Bradu. Bineînţeles, aceasta a presupus şi măsuri suplimentare de precauţie şi igienă, atât pentru personal, cât şi pentru cele care îi trec pragul, astfel încât toată lumea să fie în siguranţă, de la cei mari, până la minunea din pântec. De asemenea, nu ezitaţi să o contactaţi dacă doriţi o programare, chiar dacă aveţi sarcina mai avansată sau sunteţi la început.

Pentru mai multe detalii aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0755.688.984 sau la email: herasmedboutique@gmail.com. Aveţi la dispoziţie şi pagina de Facebook, Hera`s Med Boutique, unde vă puteţi face o părere despre activitatea din clinica de la Bradu. 

Dr. Marilena Băluţă are şi o serie de recomandări pentru graviduţe, pe care să le respecte în această perioadă:
Femeile însărcinate fac parte dintr-o categorie vulnerabilă la orice infecţie sau virus, de aceea, şi în condiţii normale au nevoie de măsuri de precauţie, iar în această perioadă marcată de pandemia de COVID 19, trebuie să fie mult mai atente. Medicul Marilena Băluţă din cadrul clinicii Hera`s Med din Bradu, medic primar obstretică-ginecologie şi embriolog senior, le oferă câteva sfaturi graviduţelor:
❗️ Spală-te pe mîini cu apă și săpun des, în special dacă vii de afară. 
❗️ La intrarea în casă ar fi bine sa ai un coș de rufe cu un sac de plastic în care să îți pui hainele pe care este bine să le speli după fiecare purtare. 
❗️ Dacă nu este absolut necesar, este bine să stai în casă și să păstrezi legatura telefonic cu medicul de familie și medicul obstetrician care îți monitorizează sarcina.
❗️ Evită contactul cu persoanele care au venit din zone de risc.
❗️ Dacă trebuie să faci analize, poți solicita recoltarea la domiciliu - sunt laboratoare care oferă acest serviciu.
❗️ Dacă ai o altă urgență obstetricală te poţi programa la un cabinet unde consultațiile se desfăsoară conform normelor de carantină.
❗️ Chiar dacă este pandemie și regulile de protecție sunt foarte stricte, nașterea la domiciliu nu este o soluție. Dacă trebuie să naști, alege maternitatea în funcție de statusul tău de contagiozitate. 
Dacă nu eşti la risc de contaminare, alege o maternitate curentă. Dacă ai avut contact cu o persoană pozitivă cu COVID 19 sau ești chiar tu confirmată, pentru București te poți adresa Maternității Bucur. 
❗️ Răspunde corect la triajul epidemiologic și astfel te protejezi pe tine și copilul tău, dar și personalul medical❗️❗
❗ Dacă nu este absolut necesar consultul la o cameră de gardă, STAI ACASĂ❗️❗️❗️