Clinica Fertility Save se deschide pe 23 mai, la Bradu

Pe data de 23 mai, se deschide Clinica Fertility Save din cadrul dispensarului de la Bradu, ce aduce servicii noi şi de interes pentru argeşeni. Clinica include - în gama de servicii - şi consultaţii pe infertilitate, cu dorinţa de a ajuta familiile din judeţul nostru, care îşi doresc un copil, să îşi îndeplinească acest vis. Fertility Save este fondată de renumitul medic Marilena Băluţă, specialist în obstretică – ginecologie şi embriolog senior în cadrul clinicii Medicum din București.

Lunar, Dr. Marilena Băluţă, împreuna cu Asociaţia "Și eu am dreptul să fiu părinte", va acorda consultații pentru infertilitate și spermograme gratuite, cuplurilor care au nevoie de sprijin.

Clinica este ultramodernă şi foarte primitoare, realizată cu mult bun-gust şi atenţie la detalii, cu scopul de a crea un ambient plăcut tuturor celor care îi trec pragul. Echipamentele sunt, de asemenea, de ultimă generaţie, ca şi mobilierul destinat consultaţiilor, un aspect foarte important pentru confortul viitoarele mămici şi pentru doamnele care au nevoie de consult de specialitate.

Serviciile vor fi asigurate de o echipă de specialişti entuziaşti şi ambiţioşi, instruiţi în spitalele din Bucureşti, care sunt racordaţi la ultimele noutăţi din lumea medicală. Alături de dr. Marilena Băluţă, în cadrul clinicii, vor profesa medicii specialişti în chirurgie generală Mihai Gornea şi Ioana Stainea. În specialitatea obstretică – ginecologie pacienţii vor beneficia de următoarele tipuri de consultaţii şi investigaţii: # consultaţii obstretică şi ginecologie; # monitorizarea sarcinilor normale şi cu risc; # ecografie ginecologică şi obstreticală; # cardiotocografie; # consultaţii pentru infertilitate şi # spermogramă.

Dr. Gornea Mihai s-a alăturat echipei și va oferi consultații in specialitatea chirurgie generală. Cu o buna experiență chirurgicală, pasionat de chirurgia minim invazivă, doctorul Gornea oferă atat servicii chirurgicale, cât și explorări paraclinice necesare diagnosticului și tratamentului - ecografii abdominale si endoscopii digestive.

În specialitatea chirurgie generală veţi putea beneficia de următoarele servicii: # consultaţii chirurgie generală; # mici intervenţii; # ecografie abdomen superior şi abdomen inferior.

Dr. Gornea Mihai
Medic specialist chirurg

Dacă doriţi să vă faceţi programare la Clinica Fertility Save, vă puteţi adresa la numărul de telefon 0755.688.984, pe care puteţi comunica şi pe sms sau prin aplicaţia whatssup, sau puteţi transmite un mail la adresa fertilitysave@yahoo.ro.

 


Sursa: Săptămânalul Ancheta