Clinica Andreea Motoc se vinde pe bucăţi

În mai 2016, societatea care a pus bazele şi administra clinica Andreea Moţoc, de pe Calea Bucureşti, a intrat în insolvenţă şi, ulterior, în faliment. A ajuns în acest punct în urma datoriilor de 11 milioane lei acumulate faţă de furnizori.

Clinica, care s-a deschis cu surle şi trâmbiţe, a fost realizată şi dotată cu fonduri europene, valoarea nerambursabilă fiind de 824.700 lei, din care a achiziţionat şi 17 echipamente noi, printre care şi un analizor automat de imonologie, o noutate la acea vreme pentru Argeş. Acum, toată aparatura şi mobilierul se vând la bucată. AKTIV - LEX Insolvenţă SPRL - lichidator judiciar al debitorului Andreea Motoc SRL - „în faliment” vinde atât clădirea, la un preţ de peste 2 milioane lei, cât şi bunurile din ea, de la echipamente până la piese de mobilier.

Conform publicaţiei de vânzare, aparatura medicală este evaluată la 789.462 lei, mobilierul şi aparatura birotică la 77.500 lei, obiecte de inventar de 28.000 lei şi un autoturism Logan la 11.435 lei. În lista bunurilor regăsim de la analizorul automat imonologie, care este cel mai scump, peste 53.000 lei, până la literele volumetrice, care au fost montate pe clădire, pentru a alcătui denumirea clinicii. Caietul de sarcini costă 500 lei, plus TVA, iar licitaţii vor mai fi pe 20 decembrie şi 10 ianuarie 2020. 
 

 

Sursa Săptămânalul Ancheta