Circulație blocată pe Transfăgărășan - Competiție de Înot!

Sâmbătă, 17 septembrie, va avea loc competiția „TRANSFIER" - Campionatul Naţional de Triatlon. Una dintre probe este cea de înot care se va desfășura în lacul Vidraru, dacă apa va avea mai multe de 13 grade. Startul se va da din fața hotelului Posada. Vor fi 2 starturi separete, unul pe proba 70.3 şi unul pentru proba Olimpică. Startul pentru ştafete este comun cu startul la individual. Traseul de înot va fi în formă unui triunghi. Cei de la proba olimpică vor avea de parcurs 1500 m iar cei de la proba lungă vor avea 1900 m.


În cazul anulării probei de înot această poate fi înlocuită cu o nouă proba de alergare, pentru proba olimpică 7 km iar pentru cea lungă 10 km. În cazul ştafetelor, această poate fi parcursă de înotător, ciclist sau de alergător la alegere. 

De asemenea, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că sâmbătă, 17 septembrie 2016, în intervalul orar 08:00 - 18:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C pe sectorul cuprins între km 62+000 (Baraj Vidraru) - km 116 + 808 (Bâlea Lac).