Atenție șoferi! Astăzi și mâine circulația pe podul peste Râul Doamnei va fi restricționată! | Sursa Ta

Primăria Municipiului Pitești anunță că în zilele de miercuri, 07.07.2021, respectiv joi, 08.07.2021, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulația pe podul peste Râul Doamnei va fi restricționată.

CITEȘTE ȘI... Femeia găsită moartă la marginea unui lac din Cepari avea 64 de ani!

De precizat faptul că circulația va fi restricționată, fără întreruperea circulației, ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic”, transmit reprezentanții Primăriei Pitești.

 

De asemenea Serviciul Siguranță Rutieră - Poliția Locală Pitești informează următoarele:

„În perioada 07.07 – 08.07.2021, în zona podului peste Râul Doamnei din municipiul Pitești, între orele 0700 și 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de „Turnare planșe covor asfaltic”, conform avizului eliberat de către  Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Astfel, circulația autovehiculelor în zonă se va desfășura pe un singur sens de circulație.

Vă informăm că executarea lucrărilor de către societatea STAR TRADING IMPEX S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutiere și să adopte o manieră de calm la volan.”