Cinema București și Filarmonica și-au suspendat activitatea!

Având în vedere prevederile Hotărârii nr.7/10.03.2020, art.3, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, activitatea Cinematografului „București” se suspendă până la noi ordine, în perioada 11-31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a duratei, în funcție de evoluția fenomenului COVID 19.

 

”Ne cerem așadar scuze față de publicul ce și-a arătat dorința și disponibilitatea pentru a vedea în week-end-ul 14-15 martie 2020, filmele „Parazit” și „Nostalgia Dictaturii” (film care presupunea chiar o sesiune Q&A cu regizorul Marius Barna și scenaristul Bogdan Ficeac). 

Rămânem cu speranța că situația la nivel național și județean se va îmbunătăți din punct al diminuării riscului de răspândire al infecției cu coronavirus și cu promisiunea că filmele lunii martie vor fi reprogramate cât mai curând. ”

 

Filarmonica Pitești suspendă concertele lunii martie

Având în vedere Hotărârea Nr. 7/10 martie 2020, art. 3, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, din cauza virusului COVID-19 și pentru prevenirea infectării publicului, Filarmonica Pitești suspendă toate concertele lunii martie, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția evenimentelor.