Cine este președinte la ACAROM după dispariția lui Constantin Stroe!

În cursul zilei de ieri, la un hotel din Bascov a fost organizată Adunarea Generală a Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), la care au participat 156 de membri.
După dispariția fulgerătoare a lui Constantin Stroe și pierderea celui care era președintele ACAROM, membrii asociației au decis să-l investească pe Gabriel Sicoe în funcția de președinte al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE PITEȘTENI! Groapă în loc de stație de autobuz!


Gabriel Sicoe a deținut, până acum, funcția de vicepreședinte al asociației.
La Adunarea Generală au luat parte și reprezentanții Renault-Dacia şi Ford România, fabricanţi de componente auto, companii de cercetare-dezvoltare, universităţi tehnice, dar și furnizori de servicii auto din ţară.
În cadrul adunării ACAROM, în consiliul director au fost cooptaţi John Oldham, preşedintele Ford România, preluând funcţia de vicepreşedinte ACAROM şi conducerea Comisiei de constructori de automobile, Adrian Sandu, secretar general al asociaţiei, iar Silviu Badea, director GIC Piteşti, a fost reconfirmat vicepreşedinte ACAROM şi responsabil al Comisiei de furnizori auto.