Chinuit de o tumoare, șansa unui argeșean este doar în Israel

Norbert Papp Dragomir, un tânăr din comuna Moșoaia, este chinuit de o tumora localizată în cavitatea bucală. La 31 de ani, argeșeanul a ajuns să se hrănească ca un bebeluş. Nu mai poate vorbi și permanent se luptă să respire.

Chinul a început de la un punct negru, minuscul, lângă o măsea. A crescut cu timpul și nici un tratament din România nu l-a ajutat. Singura speranță este într-o clinică din Israel, unde poate urma un tratament revoluţionar al cancerului de piele (terapia TIL), foarte eficient în cazul pacienţilor cu melanom metastazat, care nu au răspuns la metodele convenţionale. 

Tumora este imensă și de curând i-au apărut mestastaze la plămâni.

Norbert Papp Dragomir, de meserie agent de vânzări, este căsătorit de doi ani. Soția acestuia, Gabriela, este la limita puterilor. Cerere ajutorul vostru, costurile tratamentului fiind mult prea mari. Tratamentul TIL efectuat de medicii din Israel costă 215.000 dolari. 


Prin terapia TIL, după îndepărtarea parţială a tumorii, medicii izolează limfocitele, apoi le programează genetic pentru a căuta şi a distruge celulele tumorale, transformându-le efectiv în… soldaţi, care elimină celulele canceroase. După ce sunt crescute câteva zile în laborator, medicii îi injectează pacientului limfocitele astfel programate.

 

 

Orice gest poate insemna un ajutor. 
Cei care vor sa ajute o pot face donand în conturile deschise la Banca Transilvania
Cu mentiunea:  Adriana Gabriela Papp Dragomir.

RO55BTRLEURCRT0P20286501 – cont EUR

RO70BTRLRONCRT0P20286501 – cont RON