Ceremonie de predare-primire a comenzii Școlii de Instruire „Mihai Viteazul” și a Garnizoanei Pitești

Astăzi a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul” și a Garnizoanei Pitești!

Manifestările dedicate acestui eveniment s-au desfășurat în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Iulian Berdilă, cu participarea reprezentanților autorităților locale și ai Forțelor Terestre Române, alături de numeroase cadre militare active și în rezervă.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prezent la ceremonie, a subliniat, în discursul său, importanța acestui moment:

„O carieră îndelungată și impresionantă, 34 de ani sub arme în slujba națiunii române!  

Domnul colonel Marian Bae, comandantul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul” și al Garnizoanei Pitești, și-a urmat întotdeauna convingerile, s-a confruntat cu provocări, a știut să ia decizii, a dat dovadă de un puternic simț de conducere. Astăzi, unitatea dumneavoastră are o reputație excelentă și datorită comandantului său. 

Îl felicit pentru întreaga carieră și sunt convins că va fi activ, chiar și în rezervă, experiența domniei sale și simțul puternic al datoriei îl vor ține aproape de viața cetății. 

Felicitări și „La mulți ani”! Unitatea dumneavoastră deschide o nouă pagină! Vă asigur că puteți conta pe administrația locală!”