Cercetări finalizate de polițiști! Doi argeșeni trimiși în judecată | Sursa Ta

 

În ziua de 07 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 18 februarie, un bărbat de 34 de ani, din Bughea de Sus, ar fi condus un autoturism pe strada Negru Vodă din Câmpulung, în timp ce se afla sub influența alcoolului. 

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

CITEȘTE ȘI... Scenariile de funcționare a unităților de învățământ din Argeș - Lista actualizată!

 

Tot în ziua de 07 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 noiembrie 2019, un bărbat de 23 de ani, din Bughea de Jos, ar fi condus un autoturism pe strada Poenaru Bordea din Câmpulung, fără a poseda permis de conducere. 

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.