Cer variabil astăzi cu temperaturi maxime de 24-25 de grade Celsius

Duminică 11 octombrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte și în regiunile nord-estice, iar spre sfârșitul intervalului și în cele vestice, unde pe arii restrânse trecător va ploua. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări noaptea în Carpaţii Meridionali, în special în zona înaltă, iar la viteze mai mici local şi în sudul Banatului. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiunile intramontane şi 16-17 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Sudul țării are parte de soare și atmosfera plăcută iar după prânz se vor atinge 23-24 de grade Celsius.  Trebuie menționat faptul că pană la ora 10 este cod galben de ceață densă pentru județul Argeș. Vizibilitatea este scăzută izolat sub 50 de metri.


Sursa: stirimeteo.com