Centura de Vest, Centura Câmpulung și Transfăgărășanul - refuzate în Parlament!

Echipa PSD Argeș a susținut, astăzi, de la tribuna Parlamentului României, o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat, cu impact crucial asupra potențialului de dezvoltare a județului Argeș, printre care:
-    Centura de Vest: Modernizarea DN 65D Albota-Bascov km 0+000-km 10+184;
-    Centura Câmpulung: Preluarea în vederea reabilitării de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a tronsonului DN73 (E 574), aflat pe raza municipiului Câmpulung; 
-    Transfăgărășanul: Reabilitarea și modernizarea celui mai spectaculos drum din România,  aflat astăzi într-o stare avansată de degradare.

CITEȘTE ȘI ... Producție oprită la Dacia. Vineri și luni, angajații stau acasă


Ca sursa de finanțare, fondurile alocate Ministerului Transporturilor și Infrastructurii sunt soluția, spun aleși social democrați.

Însă, amendamentele nu au trecut la vot.

”Deși Centura de Vest, Centura Câmpulung sau Transfăgărășanul au fost laitmotivele campaniei electorale pentru toți candidații din Argeș, indiferent de orientarea politică, iată că realitatea din Parlament arată cu totul diferit!  Parlamentarii de Argeș nu au fost astăzi solidari în susținerea intereselor Argeșului,  iar asta doare cel mai tare! Cred că cei care au spus astăzi ”NU!” Centurii de Vest , Centurii Câmpulung și Transfăgărășanului trebuie să dea seamă argeșenilor!”, este mesajul PSD Argeș.