Centrul Cultural Mioveni: Vrei să participi la Festivalul Ludicus? Au început înscrierile!


O nouă ediție a Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” va avea loc la Centrul Cultural Mioveni în perioada 11-13 octombrie 2019.

Centrul Cultural Mioveni anunță că s-a dat startul înscrierilor pentru participarea la concurs, perioada fiind până pe 16 septembrie 2019.

Festivalul, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, este structurat pe două categorii de vârstă: spectacol gimnaziu ( 10 – 14 ani) și spectacol liceeni (14 – 18 ani).
Pentru a putea participa la preselecția festivalului, toate trupele sunt obligate să trimită organizatorilor următoarele:
· Fișa de înscriere;
· O filmare relevantă din spectacol (poate fi și un fragment dintr-o repetiție), de minim 10 minute;
· Perioada de înscriere este 26 august – 16 septembrie 2019 ora 20:00. Fișele primite după această data nu se vor mai lua în considerare.
· Trupele care nu vor trimite filmări nu vor putea participa la preselecţie.
· Preselecția se va realiza de către un juriu profesionist.
· Data finală de anunțare a trupelor participante va fi 17 septembrie 2019.
· Deciziile juriului de preselecție nu pot fi contestate.
· Durata unui spectacol nu poate fi mai mică de 20 minute şi nu mai mult de 50 minute.
Toate trupele selectate în concurs vor avea obligația să trimită toate materialele cerute de organizatori, prin email, până la data de 23 septembrie 2019.
Cei interesați să participe la eveniment pot descărca toate documentele necesare de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni (www.centrulculturalmioveni.ro) ori de pe pagina de facebook a festivalului (https://www.facebook.com/ludicus.mioveni/).

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” este organizat de Primăria oraşului, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni.