Centrul Cultural Mioveni: Cine sunt jurații Festivalului Ludicus

Vineri, 11 octombrie, va începe Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus”, desfășurat la Centrul Cultural Mioveni până pe 13 octombrie.

Juriul este format din trei membrii, specialiști în domeniul artistic: Lorena Luchian, Laurențiu Tudor și Iulia Verdeș.

Actrița Lorena Luchian, în vârstă de 28 de ani, este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“. În anul 2016 s-a înscris la altă facultate, urmând şi cursurile Universităţii “Dimitrie Cantemir”, la Facultatea de Ştiinte Juridice şi Administrative. Lorena este actriţă la Teatrul Metropolis, Teatrul Evreiesc de Stat București şi la Teatrul Naţional Bucureşti.

Cel de-al doilea jurat, Laurențiu Tudor, este actor și regizor cu o ntensă activitate în zona teatrului independent dar și a celui instituționalizat. Are o bogată experiență în calitate de trainer, susțind workshop-uri pentru companiile independente FollowSpot și Teatrulescu, dar și pentru Teatrul Național “Marin Sorescu”, din Craiova, sau British Council, precum și în diverse festivaluri: Festin-Caracal, Ludicus-Mioveni, Gala Actorului Tânăr Amator- Pitești. A semnat regia mai multor spectacole celebre.

Cel de-al treilea membru, dar nu cel din urmă, Iulia Verdeș, este o actriță de teatru, film și televiziune, formator în educație culturală, trainer public speaking.