Cele mai importante motive pentru care ar trebui să porţi un ceas!

Un ceas bărbătesc se transformă de cele mai multe ori în accesoriu şi în piesa de rezistenţă a unei ţinute. Sunt mulţi bărbaţi care aleg să poarte ceasuri în timp ce alţii le refuză cu desăvârşire. Îţi prezentăm mai multe motive importante pentru a începe să porţi un ceas.

 


Ceasurile sunt utile


Un ceas de mână este cel mai convenabil mod de a contoriza timpul. Nu am nevoie de un ceas, deoarece am un telefon, este un răspuns obișnuit al unei generații care acum pune la îndoială efectele adverse ale utilizării constante a telefonului mobil. Verificarea unui telefon mobil în mod regulat doar pentru a vedea ora pare un gest disperat.
O privire rapidă către încheietura mâinii este o modalitate mult mai clasică de a ştii cât este ceasul cu ocazia unei întâlniri sau a unei întâlniri. Ca să nu mai vorbim de cât de nepoliticos ai părea însoțitorilor tăi dacă ai scoate telefonul în timpul unei conversații.
În alte ocazii în care este recomandabil să laşi telefonul în geanta- cum ar fi pe plajă, la o înmormântare, la o nuntă, iar un ceas este un mod mult mai subtil și mai convenabil de a verifica timpul.

 


Ceasurile sunt funcționale


Ceasurile de mână au fost utilizate pentru prima dată în secolul al XIX-lea de către militari pentru a sincroniza manevrele în timpul războiului. De atunci, ceasurile specializate au fost folosite în adâncurile oceanului de scafandri și sus în cer de către aviatori.
Unul dintre marile avantaje ale unui ceas - în special față de un smartphone - este cât timp poate funcționa pe teren. Multe ceasuri sunt fabricate fie pentru a fi autoalimentate prin mișcare, fie pentru a utiliza o cantitate mică de energie de la o baterie.
Un  ceas complicat este proiectat cu interesante. Două dintre funcţiile populare sunt cronograful , care permite ceasului să funcționeze ca şi cronometru şi fazele lunii, care afișează faza lunară.

 


Ceasurile oferă simplitate


Cele mai bune ceasuri nu folosesc cea mai recentă tehnologie. Acestea sunt alimentate de o ingenioasă tehnologie mecanică de ceasornic, care precedă electricitatea. Așadar, atunci când telefonul tău mobil rămâne fără baterie - poți avea încredere în tehnologia care continuă să funcționeze pe încheietura mâinii.
Când porţi un ceas - este mai puțin probabil să fii distras de telefon. Adesea, verificarea timpului pe telefon are ca rezultat distragerea de la alte activităţi, inclusiv verificarea fiecărei aplicații precum messenger, e-mail și Facebook.
Gama de bijuterii acceptabile pentru un bărbat este limitată. Mulți bărbați vor fi văzuți doar cu trei accesorii principale care le decorează mâinile - un ceas frumos, o pereche elegantă de butoni și o simplă verighetă, dacă sunt căsătoriți, deci ceasul poate fi văzut şi ca accesoriu.