Cele mai importante filme pe care le vedem în 2021

Industria cinematografică a trecut prin cel mai dificil an din toate timpurile, iar premierele marilor blockbustere mult așteptate de fani au avut de suferit odată cu aceasta.

CITEȘTE ȘI ... Doi argeșeni cercetați penal pentru câștiguri din vânzarea a peste 120 de autoturisme


Strategiile marilor case de producție s-au schimbat radical din cauza dificultăților create de pandemia globală de coronavirus, care a condus la închiderea cinematografelor și lansarea unor blockbustere mult așteptate pe platformele de streaming.

Casele de producție ale lungemtrajelor cinematografice cu bugete uriașe au ales să amâne lansările pentru anii următori, când vremurile vor permite premierele în sălile de cinema. În urma pandemiei, ne-am ales cu un calendar impresionant de viitoare lansări cinematgrafice, în speranța scenariului optimist în care situația va reveni la normal.

Compania Warner Bros, unul dintre cei mai mari producători de film la nivel global, a dat o lovitură fără precedent cinematografelor, odată cu știrea care anunță că în anul 2021 va lansa toate filmele din portofoliu simultan în cinematografe și pe platforma de streaming HBO Max. 

CITEȘTE ȘI ... Câte persoane au avut reacții adverse la vaccinul anti-Covid în ultimele 24 de ore

Filmele Warner Bros. care vor fi lansate pe platforma HBO Max simultan cu premiera în cinematografe sunt: "The Little Things", "Judas and the Black Messiah", "Tom & Jerry", "Godzilla vs. Kong", "Mortal Kombat", "Those Who Wish Me Dead", "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", "In The Heights", "Space Jam: A New Legacy", "The Suicide Squad", "Reminiscence", "Malignant", "Dune", "The Many Saints of Newark", "King Richard", "Cry Macho" și "Matrix 4".

 

 

► Haideți să vedem care sunt unele dintre cele mai importante titluri pe care sperăm să le vedem în 2021 în sălile de cinema:

 

James Bond: No time to die


Fanii seriei James Bond, care așteptau cu nerăbdare să-l vadă pe Daniel Craig pentru ultima dată în rolul agentului 007, sunt nevoiți să aștepte până în 2021. „No time to die” este programat să fie lansat pe 21 aprilie. Este ultimul film în care Daniel Craig îl joacă pe James Bond și este regizat de Cary Fukunaga. James Bond, retras din activitate în Jamaica, este rechemat într-o ultimă misiune pentru a salva un om de știință răpit de „oameni răi”.

 

 

Dune


Una dintre cele mai așteptate premiere ale anului, pelicula „Dune”, în care vor juca Timothée Chalamet, Zendaya, Josh Brolin și Oscar Isaac, se alătură seriei de filme celebre care au fost amânate pentru anul viitor, în contextul epidemiei de coronavirus.
Filmul regizat de Denis Villeneuve, adaptat după romanul SF scris de Frank Herbert în 1965, unde joacă o mulțime de actori faimoși, trebuia să aibă premiera pe 18 decembrie 2020, însă acum fanii sunt nevoiți să aștepte încă un an până când își vor vedea preferații pe marile ecrane.

“Dune” este reprogramat pentru data de 1 octombrie 2021

Din distribuția excepțională a filmului fac parte: Timothée Chalamet, nominalizat la Oscar, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac (franciza „Star Wars") Josh Brolin, nominalizat la Oscar, Zendaya, Stellan Skarsgård, Dave, Stephen McKinley Henderson, Chang Chen, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa („Aquaman”, „Game of Thrones”) și Javier Bardem, câștigător de Oscar.

 

 

Fast & Furious 9


Așteptarea continuă pentru fanii seriei de filme de acțiune „Fast & Furious”. Lansarea în cinematografe a viitorului film cu Vin Diesel a fost amânată pentru luna mai 2021, din cauza pandemiei globale.

„Fast and Furious 9” a fost anunțat încă de anul trecut, dar proiectul a fost întârziat inițial de spinoff-ul „Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson și Jason Statham.
 Apărută acum 19 ani, seria „Fast & Furious” a avut un succes imens și este cea mai vândută franciză a studiourilor Universal, cu încasări de aproape șase miliarde de dolari.

 


Top Gun: Maverick


Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2020, Top Gun Maverick, a fost amânat și el pentru 2021.

După mai mult de treizeci de ani de serviciu în marina americană ca unul din piloții de top, Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) se află acum acolo unde se simte în largul lui: face teste de pilotaj extrem de riscante, și evită avansarea în grad, pentru că asta l-ar scoate de pe "teren".
 Când primește o nouă grupă de absolvenți "Top Gun" la antrenamente pentru o misiune în premieră absolută, Maverick face cunoștință cu lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), aka "Rooster", care este nimeni altul decât fiul bunului său prieten decedat, lt. Nick Bradshaw, aka "Goose". Confruntându-se cu un viitor incert, dar și cu fantomele din trecutul său, Maverick este atras într-o luptă cu cele mai profunde frici ale sale, ce culminează cu o misiune care cere sacrificul suprem de la cei care vor fi aleși să o îndeplinească în zbor.

Alături de Tom Cruise, din distribuție face parte și Val Kilmer, care revine în rolul Iceman.

 


Mission Impossible 7


Tot actorul Tom Cruise revine în 2021 pentru a șaptea oară în rolul agentului Ethan Hunt în filmul Mission Impossible.
 Producţia „Mission: Impossible 7” a suferit amânări după ce în luna octombrie 12 oameni de pe platoul din Italia au fost testaţi pozitiv de coronavirus. Filmările au loc în prezent în Marea Britanie. 

„Mission: Impossible 7” este regizat de Christopher McQuarrie şi programat să fie lansat pe 19 noiembrie 2021.

 


Black Widow


Lansarea Black Widow, cel mai nou film cu supereroi din Universul Marvel, a fost amânată la rândul ei pentru 2021.  Pelicula prezintă povestea Natashei Romanova, interpretată de Scarlett Johansson, o fugară nevoită să-și confrunte trecutul.

Coming 2 America
„Coming 2 America” este produs de Kevin Misher și Brian Oliver, iar scenariștii sunt David Sheffield, Barry W. Blaustein și Kenya Barris. Filmul va avea premiera pe 5 martie 2021.
 Amazon Studios a dezvăluit de curând și primul trailer pentru „Coming 2 America”, care marchează întoarcerea oficială a lui Eddie Murphy în rolul fermecătorului Prinț Akeem.

 


Croazieră în junglă


Tot în 2021, Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt revin pe marile ecrane în filmul „Croazieră în junglă”. Pelicula live action de aventură are ca punct de plecare una din atracțiile majore ale parcului de distracții Disney World.

Sursa: zilesinopti.ro