Cele mai importante criterii în alegerea rochiei de ocazie!

Atunci cand primesc o invitatie la un eveniment special, prima intrebare din mintea femeilor este “cu ce sa ma imbrac?”. De regula, un eveniment pretentios implica si alegerea unei rochii de seara compatibile anotimpului, formei corpului, dress-code-ului, bugetului si preferintelor. 

A participa la un eveniment special presupune alegerea unei rochii de ocazie care sa scoata in evidenta calitatile femeilor, care sa le defineasca, sa le faca sa se simta apreciate si sofisticate. Acum, alegerea rochiei este foarte simpla, de vreme ce aceasta decizie poate fi luata si online, in cadrul unui magazin online in care cumparatoarele sa isi gaseasca rochia perfecta.

 

 

Rochia de ocazie potrivita stilului celei care o poarta


Unul din cele mai importante criterii de care trebuie sa tina cont femeile in alegerea rochiie de seara este cat de mult le reprezinta stilul vestimentar. Sunt femei care au propriul tip de stil vestimentar si altele care se inspira din aparitiile de pe covorul rosu, din look-ul vedetelor sau din tendintele marilor case de moda din strainatate. 

Rochia de ocazie perfecta nu numai ca scoate in evidenta calitatile fizice ale femeilor, ci si personalitatea acestora, stilul de viata si valorile pe care le apreciaza. Fie ca isi aleg o rochie de ocazie ce emana inocenta si gratie sau putere si senzualitate, aceasta trebuie sa fie o prelungire a personalitatii purtatoarei, un fel de carte de vizita. De la stilul romantic la cel extravagant, in oferta magazinului online Elis Fashion exista numeroase modele de rochii elegante.

 

 

Rochia de ocazie se alege in functie de evenimentul la care participa cea care o poarta


Unul din cele mai importante criterii in alegerea rochiei de mireasa este evenimentul la care participa cumparatoarele. Fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau un majorat, exista numeroase modele de rochii rafinate cu detalii pretioase care ofera un look cu adevarat sofisticat si ravasitor.

Pentru nunta, rochia cu trena lunga este alegerea ideala. La o petrecere de cocktail, rochia ce inspira rafinament si romantism sau salopetele elegante sunt bine venite. Atitudnea si rolul pe care il joaca purtatoarea rochiei in intregul eveniment sunt la fel de importante in alegerea rochiei. O rochie de nasa va fi mult mai eleganta si mai sofisticata decat o rochie de domnisoara de onoare, iar rochia de majorat trebuie sa ajute domnisoara sa straluceasca intrega seara.

 

 

Croiala perfecta pentru o rochie de ocazie


Alegerea modelului rochiei in functie de forma corpului este foarte importanta pentru ca femeia care o poarta sa se simta confortabil si sa aiba un aspect armonios. In functie de tipul siluetei se va alege si rochia de ocazie care sa vina bine. 

De exemplu, silueta in forma de para cu solduri voluptoase necesita o rochie larga si stransa in talie sau o rochie in forma de A. Doamnele si domnisoarele cu sanii mici pot opta pentru rochii cu modele reliefate in zona bustului, in timp ce doamnele cu conformatia corpului tip con trebuie sa aleaga o croiala stil lalea sau o fusta cu volane.