Cele mai importante beneficii ale hoverboard-urilor pentru sanatate si mediu

Placile hoverboard  sunt din ce in ce mai frecvent utilizate pentru deplasare, acest lucru datorandu-se mai multor beneficii pe care le au asupra sanatatii, datorita eficientei pe care o prezinta.

Un astfel de dispozitiv permite deplasarea cu viteza si foarte usor, in special in orasele aglomerate, acestea fiind doua dintre cele mai importante avantaje, si este foarte bine de stiut faptul ca ele au si o serie de efecte pozitive asupra sanatatii. Intre acestea:


Imbunatatirea echilibrului cu ajutorul unui hoverboard
Cu ajutorul unui hoverboard echilibrul va fi imbunatatit cu mult si la fel se intampla si cu reflexele. Acest lucru este in mare parte datorat tehnologiei utilizate, care implica aplecarea corpului in fata sau in spate, inclinarea spre dreapta sau spre stanga, cu scopul de a activa anumite sisteme de accelerare, ocolire, incetinire sau franare. 


Tot corpul este antrenat
Hoverboad-urile pot imbunatati postura intregului corp, deoarece determina utilizatorul sa isi tina spatele perfect drept in momentul in care se deplaseaza pe el.  Muschii vor fi tot timpul activati si vor lucra pentru a ajuta la mentinerea echilibrului, in asa fel incat plimbarile de 30 de minute pe placa sa puna in miscare toate grupele de muschi, precum si bratele si umerii. 

Astfel, circulatia va fi mereu in buna functiune, creierul se va oxigena mai repede si va creste foarte mult productivitatea si concentrarea.


Cu ajutorul hoverboard-ului se pot arde calorii extrem de usor
Numarul de calorii arse in timpul unei plimbari cu hoverboard-ul este determinat de marimea acestui dispozitiv si de forma sa. In general, se pot arde pana la 185 de calorii intr-o plimbare de 30 de minute. In cazul in care deplasarea se face pe o placa in forma de S, numarul de calorii va creste la 900 pentru doar 39 de minute, ceea ce inseamna o ora de alergat. Un beneficiu real este reprezentat de faptul ca hoverboard-ul este o cale optima pentru miscare, fara a depune un efort major.


Hoverboard-ul ajuta la mentinerea celui mai sanatos mediu
Placa nu polueaza atmosfera si este foarte eficienta in ceea ce priveste energia folosita. Se incarca timp de cateva ore in fiecare zi si permite parcurgerea unui numar de 20 de kilometri cu bateria plina. In cazul in care se opteaza pentru un hoverboard in forma de S, de dimensiuni mai mari, si numarul de kilometri poate creste. 

Conform statisticilor, daca un numar mai mare de persoane utilizeaza mijloacele de transport electrice, poluarea s-ar putea reduce in mod semnificativ, generand, in acest fel, un mediu mai sanatos pentru fiecare dintre noi.


Intretinere usoara
Costurile pentru intretinerea unei astfel de placi sunt egale cu zero. Nu consuma combustibil si este indeajuns de rezistenta incat nimeni sa nu isi faca griji cu privire la durata sa de viata. De asemenea, nu este nevoie de un garaj in care sa fie depozitat, pentru ca are loc, cu usurinta, in apartament sau in casa, fiind de dimensiuni reduse.

Acestea sunt principalele motive pentru care se recomanda utilizarea hoverboard-ul in locul transportului