Cel mai tânăr primar din Argeș! Are doar 24 de ani

Premieră în județul Argeș la Alegerile Locale 2020 ce s-au desfășurat, ieri, 27 septembrie. Ne mândrim că Argeșul are cel mai tânăr primar, în persoana lui Anca Baciu, fiica fostului edil din localitatea Corbi.

CITEȘTE ȘI ... Incident grav la o secție de vot. Directoare băgată în spital!

Tânăra, de doar 24 de ani, a câștigat inimile alegătorilor și încrederea că va călca cu bine pe urmele tatălui, devenind primarul unei localități cu pontențial enorm în județ, și anume Corbi.

CITEȘTE ȘI ... Acum în Argeș! A intrat cu mașina într-un cap de pod!

Cu o zi înainte de startul votului, Anca Baciu vorbea pe pagina de socializare despre campania sa ca fiind una frumoasă și cinstită și despre promisiunea adusă locuitorilor de a oferi continuitate proiectelor din comunitate.

”Iată ca a venit si ultima zi de campanie. A fost o campanie frumoasa si cinstita, cel putin din partea noastra.

Le-am explicat oamenilor ca am intrat in aceasta lupta asumați si ca vom asigura CONTINUITATEA tuturor proiectelor in curs din comuna Corbi. Totodata, le-am vorbit despre ideile noastre si despre programul pe care l-am conceput.

Va multumim pentru toate cuvintele frumoase, pentru criticile constructive si pentru toata sustinerea dumneavoastra !”, este mesajul acesteia.


Vestea adusă după ora 21:00, în urma închiderii secțiilor de votare, a fost sărbătorită cu urale de echipa tinerei chiar în centrul comunei.

Tatăl acesteia, Virgil Baciu, a avut un mesaj către locuitori:

”Vă felicit din tot sufletul meu pentru că de data aceasta ați reuşit în Corbi să faceți o echipă tânără. Cel mai important este să adunaţi alţi tineri lângă voi. Anca are nevoie de sprijinul vostru pentru că este tânără ca şi voi. Vreau să faceţi un singur lucru. Să vă uniţi şi să nu vă dezbinaţi. Daţi-le clasă celor răi, nu se poate trăi într-o societate prin invidie şi răutate. Felicitări tuturor. Anca va fi primarul tuturor, nu numai al celor care au votat-o. Felicitări, Ancuţa, felicitări băiatul lui tata.”