Cel mai iubit pediatru din Argeș a trecut prin momente critice!

Medicul Hotăran Crucian a scăpat de iadul ATI COVID!

Unul dintre cei mai iubiţi pediatri, care a tratat şi îngrijeşte generaţii întregi de copii, dr. Crucian Hotăran, a fost bolnav de COVID-19, iar după trei săptămâni de tratament în spital a venit și externarea. 

Vestea este una excelentă pentru comunitatea de mămici din Argeş care s-au îngrijorat pentru starea acestuia, fiind un profesionist apreciat atât pentru experienţă, cât şi pentru blândeţea cu care tratează fiecare pui de om. 

Medicul Hotăran s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi, fiind depistat pozitiv, a fost internat la Infecţioase, iar în urma deteriorării stării de sănătate a fost mutat la terapie intensivă. Din fericire, starea sa s-a ameliorat şi a ieşit din zona COVID, însă a trecut prin momente critice. 

„Am fost îngrijit exemplar, din toate punctele de vedere. Nu numai eu, că sunt medic, ci toţi cei de aici. Mă uit cu atâta admiraţie la tot personalul, la profesionalismul, la solicitudinea lor. M-au ajutat enorm!”, ne-a povestit medicul Hotăran. De pe patul de spital, acesta a transmis un mesaj pentru cei care sunt reticenţi şi tratează cu superficialitate pericolul îmbolnăvirii: „Să deschidă bine ochii! Este un mare adevăr, nu este o cacealma. Trebuie să aibă grijă de ei! Să respecte toate instrucţiunile, pentru că în orice clipă, chiar dacă iei aceste măsuri, se poate întâmpla ceva. Am trecut prin momente foarte grele, dar cu voinţă, cu credinţă şi cu speranţă şi, bineînţeles, cu ajutorul extraordinar al personalului medical am depăşit aceste momente şi sper să fie bine. Sunt conştient că recuperarea va fi de lungă durată, dar gândim pozitiv şi va fi totul bine!”. 

 

Sursa: Săptămânal Ancheta