Cel mai important lucru este să apreciem mult mai mult ceea ce avem

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Adrian-Dumitru Bughiu
Varsta: 44 de ani
Ocupatie: vicepreședinte CJ Argeș
Studii (universitare): Universitatea din Piteşti, licență în Administrație Publică
Pasiuni: sportul, călătoriile, muntele, filmele, cititul.

----------------------------------------------------------------

Generațiile de astăzi sunt mai performante decât cele de ieri, este convingerea vicepreședintelui CJ Argeș, Adrian Bughiu. 

,,Lumea are așteptări mari de la cei «care vin din urmă», pentru că, din păcate, trăim tot mai mult din amintiri. Oricât de bine intenționat ai fi ca manager, te lovești la tot pasul de birocrație, de metehne învechite, de teama de asumare. Zilnic există o luptă contra cronometru în care trebuie să dovedești că ești mai bun decât ieri. Sunt permanent foarte multe lucruri de făcut, pentru care trebuie atenție, deoarece totul este într-o schimbare permanentă. Însă, de la perioadă la perioadă, poate paradoxal, generațiile sunt tot mai performante. Aceasta este convingerea mea.”

 


Informația este cel mai mare avantaj al actualei generații, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să ținem cont și de acumulările generațiilor anterioare, mai spune tânărul vicepreședinte. 


„Cred foarte mult în actuala generație. Cred foarte mult în tineri, pentru că, la rândul meu, și eu am fost sprijinit în carieră. Generația actuală are marele avantaj al informației și al deschiderii internaționale. Generația actuală se poate baza pe dezvoltarea  tehnologică accelerată care oferă oportunități de nebănuit cu puțin timp în urmă. Este foarte important să îmbinăm expertiza fiecărei generații, să îmbinăm experiența cu entuziasmul și dorința de afirmare.”


Nu va fi un an ușor, dar perspectivele sunt îmbucurătoare, mai spune Adrian Bughiu:

„Anul 2021 se anunță unul dificil din cauza pandemiei COVID-19, din mai toate perspectivele. Însă, permanent, indiferent de situația și domeniu, am fost o persoană optimistă și așa voi rămâne. Cel mai important este că vaccinul împotriva virusului a apărut. Așadar, îmi doresc ca argeșenii și românii să se vaccineze într-un număr cât mai mare și să revenim într-un timp rapid la o viață normală. Cel mai important lucru este să apreciem mult mai mult ceea ce avem.
Perspectivele consider că sunt pozitive, dacă ar fi să ne raportăm la situația actuală în ceea ce privește COVID-19 și dacă ar fi să ne reamintim de momentele prin care am trecut – când spitalele erau arhipline!”


 
Planurile pentru 2021 sunt legate, în bună parte, de zona de administrație, unde dorește să performeze direct proporțional cu promisiunile făcute în campanie.

„Anul acesta îmi doresc să continuăm câteva proiecte foarte importante pentru Argeș, în diverse zone de activitate, pe care sunt sigur că le vom finaliza în acest mandat, alături de Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu – vicepreședinte al CJ Argeș, respectiv alături de colegii din aparatul CJ Argeș. Avem un județ superb, un județ cu bogății ce constau în obiectivele turistice, oameni frumoși, tradiții seculare și trebuie să punem totul în valoare.”