Ceartă în familie - Răzbunare cu foc! Un taximetrist, complice!

Doi bărbați de 38 și 41 de ani, ambii din Băiculești, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI ... Atenție la dezinformări! Codul rutier NU se modifică de la 1 iulie în niciun fel

Conform oamenilor legii, în noaptea de marți spre miercuri, bărbatul de 38 de ani a decis să se răzbune pe unchiul său cu care avea ceva conflicte. Nu s-a dus singur la Curtea de Argeș, unde locuia omul, ci cu un taximetrist care a devenit complice la faptă. Nepotul a turnat benzină pe gura de aerisire a balconului și a aprins focul. Imediat, balconul a fost cuprins de flăcări fiind afectate mai multe bunuri și elemente de tâmplărie. Din fericire, nu vorbim despre victime, iar incendiul a fost lichidat rapid de pompierii solicitați în zonă.

CITEȘTE ȘI .... Şeful Direcţiei de Sănătate - trimis la gărzi în spitalul COVID

În urma anchetei deschise de politiștii argeșeni, ieri, mascații au descins la locuințele celor doi indivizi din comuna Băiculești. Au fost duși la audieri și reținuți la scurt timp. Taximetristul este acuzat de complicitate, fiind cel care i-a oferit benzină piromanului.