Cea mai importantă achiziție a CJ Argeș se află în biroul vicepreședintelui Marius Nicolaescu

De ceva vreme, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, are o nouă consilieră. O cheamă Ioana Cristina și arată fix ca în clipul cu… „Maria Ioana, tu ești campioana”! Achiziția, una bombă, a atras rapid toate privirile. Mai toți se duc să-și bea cafeaua în biroul vicelui Nicolaescu, chiar și vicele Adrian Bughiu și administratorul județului. 

CITEȘTE ȘI ... 8.000 de elevi argeşeni au început orele remediale din programul „Şcoală după şcoală”


De pe profilul său de Facebook aflăm că Ioana-Cristina a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică și că a lucrat ca „proiectant inginer aeronave la GECI Engineering Services RO & GmbH”. Treaba între facultatea absolvită și job-ul de la GECI Engineering se leagă. Ceea ce nu se leagă este de ce ai renunța la un job pentru care te-ai pregătit și care probabil este foarte bine plătit, ca să fii consilier în biroul unui vice de CJ. Între timp, domnișoara misterioasă, care nu oferă prea multe informații despre locul său de muncă, s-a mai tăguit și pe la Guvern, și pe la Parlament. Are fotografii și cu actualul deputat liberal Daniel Constantin, pe vremea când acesta era ministru din partea defunctului PC, iar ea încă nu-și mărise considerabil buzulițele. 

CITEȘTE ȘI  ... 345.150 doze de vaccin Pfizer sosesc în România


Din fotografii pare că pasiunile sale ar fi altele. Nu că ar trebui să-ți faci poze din bibliotecă sau cu planșele de desen dacă ești inginer proiectant de aeronave, dar din toate albumele foto ai spune că domnișoara Cristina ar fi, mai degrabă, un personaj din lumea mondenă. Bine, pe alocuri, pozele extrem de provocatoare te duc cu gândul și în alte locuri, dar nu vrem să cădem în capcana generalizărilor și nici să sugerăm că o femeie care se fotografiază în ipostaze sexy în 99% dintre cazuri n-ar putea proiecta… ce vrea ea. 

CITEȘTE ȘI ... Cercetări finalizate de polițiști! Peste 10.000 de ţigarete descoperite


Oricum, cred că va fi dificil pentru domnul vicepreșeninte Marius Nicolaescu să se uite la consiliera sa și să nu-și închipuie fotografiile senzuale pe care aceasta le-a făcut ba alături de Moș Crăciun, ba cu colacul cu flamingo, ba din piscină, de la solar sau de la plajă… Tocmai de aceea propunem să i se acorde un spor de picare în ispită. 

 

Preluat: saptamanalul ancheta