Cea mai caldă iarnă din ultimii ani. Nici Hotelul de Gheață nu se construiește încă

Dacă anii trecuți aveam deja în această perioadă galerii foto cu prima zăpadă din oraș, anul acesta am simțit de-abia pentru câteva minute o burniță timidă în urmă cu vreo două săptămâni și cam atât. Meteorologii anunță vreme frumoasă în continuare, atipică acestei perioade, iar construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac este întârziată într-atât încât primele rezervări au fost anulate.

CITEȘTE ȘI ... (video) Și-a călcat intenționat soacra cu mașina - 5 ani de închisoare

În urmă cu doi ani ninsese pentru prima dată sănătos pe la începutul lunii octombrie, iar vremea specifică iernii a ținut până aproape de Crăciun, dar cu mai puțină zăpadă decât cea care căzuse la final de toamnă. Sus la Bâlea Lac, la hotelul din gheață în 16 decembrie se lucra de zor, cu câteva întârzieri. 

CITEȘTE ȘI ... Update: Accident provocat de o șoferiță de 62 de ani! Două femei au ajuns la spital

Este pentru prima dată în ultimii 15 ani este amânată construcția Hotelului de Gheață, din cauza căldurii. Potrivit reprezentanților hotelului, muncitorii ar putea începe să ridice construcția de-abia la începutul anului viitor.
„Având în vedere condițiile meteorologice în această perioadă trebuie să amânăm începerea lucrărilor la Hotelul de Gheață până în luna ianuarie! Rezervările făcute pentru perioada 20.12.2019 – 20.01.2020 trebuie reprogramate! Sperăm că anotimpul de iarnă se va instala în următoarele zile pentru a putea începe lucrările”, a transmis echipa Hotel of Ice Bâlea Lac, pe pagina oficială de Facebook.

Sursa: turnulsfatului.ro