CE RUȘINE! Șefă la LEONI – acuzată că a tras țepe la saloanele de coafură!

CE RUȘINE! Șefă la LEONI – acuzată că a tras țepe la saloanele de coafură!

Situație mai rară în relația saloanelor de cosmetică din Pitești cu clientele lor. De regulă, această relație este susținută în note permanent pozitive, cu laude și tag-uri!  Ieri însă, în numele unei astfel de unități, a fost făcut un anunț atipic pe rețelele de socializare: una dintre cliente este făcută de râs în spatiul public, fiind acuzată că a dat țeapă salonului, beneficiind de două ori de serviciile acestuia, dar nevând niciodată suficienți bani în buzunar pentru a-și plăti respectivele servicii!

Citește și ... Acnee, cicatrici, vergituri, riduri - scapă de toate prin tratamentul inovativ de la Salon Aiko!

Reprezentanta salonului a postat în cadrul comunității online “Extensii Afro Deea”  următorul mesaj furios însoțit de imagini ale clientei realizate în timpul celor două sesiuni de coafură:

“ANUNȚ IMPORTANT:
Această doamnă a venit la salon pe data de 4 iulie cerând bucle afro, costul fiind de 100 lei. La sfârșitul operațiunii, când i s-a comunicat prețul, a dat 80 lei argumentând ca nu are bani suficienți la dansa și că va da restul de 20 lei la următoarea programare -sâmbată, 8 iulie .
Sâmbăta, doamna a venit la programare cerând un coc lejer din bucle. La sfârșitul operațiunii, i s-a comunicat prețul 100 lei + 20 lei datorie = 120 lei.  Surpriză! "Doamna " a scos din portofel 25 lei spunând ca a fost prinsa foarte prost cu banii. Deci, dansa a venit la salon cu 25 lei în portofel  să se aranjeze pentru eveniment , având deja datorie de 20 lei la salon!  Ținând cont de faptul că 20 lei a costat agrafa din cap , 5 lei buretele și 5 lei agrafele de prindere! Nu pot înțelege cum poți veni la salon sa te aranjezi dacă tu nu ai bani în buzunar ! RUȘINE MARE!”


Mesajul, însoțit de imagini ale clientei cu pricina, a stârnit sute de reacții și foarte multe comentarii în care membrii comunității respective își dau cu părerea despre comportamentul femeii. Nu puțini sunt cei care o recunosc ca fiind unul dintre team leaderii de la Leoni, o anume Bianca și susțin că, la locul de muncă, clienta acuzată că nu își plătește serviciile are un comportament extreme de prețios!

“Trebuia să îi ceri datoria ...și nu o mai primești pe viitor...că vei pierde și bani și timpul tîu cu nesimntite care vor să fie frumoase”
 
“După cum se vede, ea se crede la piață...Nici acolo nu iei nimic pe datorie... ”

“Trebuia să îi stricati părul la loc sau sa îi cereți banii înainte.... ”

“Sinceră să fiu, este foarte urât din partea ei! Nici unghiile nu costa 20 de lei, dar o coafură! Este foarte urât, este lipsă de bun simț!  Un mic sfat: cereți banii înainte la necunoscute. ”

“Zic sa distribuim ! Cu siguranță se vor găsi câțiva sa o cunoască. Macar o facem de ras... ”

“O stiu, lucreaza la Leoni..team leader ...Doamne. lume nesimtită! Merita să îți scape foarfecele puțin mai adânc în părul ei”

“În locul tău, îi făceam un coc din foarfecă!”

“Aceata doamnă are acest obicei! Și la mine a venit fără bani și nici nu a mai venit să restituie: este o nesimțită! ”

“O cunosc ! Rușine să-i fie! La Leoni e plină de figuri! ”

“Urat !!! Bine că ai pus-o in spotlight. Macar nu o să mai faca asta nimănui! ”

“Am recunoscut-o. Lucreaza la Leoni, e team leader. Urât să faci asșa ceva, să-i fie rușine. ”

“Da, și eu o cunosc, foarte fițoasă, este nesimțire curată!”

“Mda...mie mi-a fost colega de sv...nu are fb și nu imi vine sa cred câtă nesimțire îi poate încapea sub piele! ”

“Mi se pare și mie cunoscută. Oricum, rușine! Eu cred ca intram în pământ, dar, in fine asta e lumea din ziua de azi: lasa și rusine și tot la o parte... ”

“A văzut că îi merge și s-a gândit să fie și pe 5 lei, nu doar pe 80. Sa mai primești d-astea! O sa închizi și salonul cu femei d-astea”

“Nu pot sa cred. O cunosc! Asa ceva! Eu am refuzat-o ca nu aveam loc pentru ea. Sincer, nu îmi vine să cred așa ceva, dar știu ca este posibil. La mine, o altă persoană a fugit cu vopseaua în cap. Pe baza înregistrărilor, am mers la poliție, pentru a înțelege că noi muncim și ne dăm toată silința, așa trebuia să procedezi și se potolea de nu îi mai trebuia să tragă țepe. Se încadra la furt. Multumim ca ne-ai anunat să evităm asemenea conflicte. ”

Acestea sunt doar câteva din zecile de mesaje pe care respectivul anunț făcut în spațiul public le-a strârnit. Cât despre șefa de la Leoni acuzată că a dat țeapă, nici un semn până acum pe seama acestei situații care îți pune părul pe moațe!

Citește și ... Fabrică din Argeș angajează! Salarii de peste 2000 lei!