Ce filme vom vedea în 2021! Trailere oficiale

Anul 2020 a adus industriei cinematografice pierderi de miliarde de dolari, din cauza pandemiei de COVID-19. Numeroase case de producție au decis să amâne lansările pentru 2021, în speranța că situația se va mai redresa și că vor avea încasări pe măsura banilor investiți în turnarea filmelor.

 

 

James Bond: No time to die

- Numele?
- Bond. James Bond.
- Deci, nu ești mort...
- Bună, Q, mi-a fost dor de tine!
- Lumea merge mai departe, comandantule Bond.
- Ești un 00?
- De doi ani, așa că stai la locul tău. Dacă îmi stai în cale, îți trag un glonț în genunchi... În cel bun.

Fanii seriei James Bond, care așteptau cu nerăbdare să-l vadă pe Daniel Craig pentru ultima dată în rolul agentului 007, s-au văzut nevoiți să aștepte până în 2021. „No time to die” este programat să fie lansat pe 21 aprilie. În acest film, James Bond, retras din activitate în Jamaica, este rechemat într-o ultimă misiune pentru a salva un om de știință răpit de „oameni răi”.

- Trecutul nu este mort!
- James Bond.
- Amândoi lichidăm oameni...
- Ca să facem lumea un loc mai bun.
- Eu doar vreau să lucrez un pic mai... curat.

 

 

Fast & Furious 9

A noua parte a filmului „Fast & Furious” cu Vin Diesel va fi lansată cu un an mai târziu decât era prevăzut. Filmul, foarte aşteptat de fani, care promite cascadorii impresionante şi revenirea unui personaj iubit de ei, Han - interpretat de Sung Kang, va intra în sălile de cinema la sfârşitul lui mai 2021. După curse nebune pe șoselele din toată lumea și după ce au fost urmăriți inclusiv de un submarin, eroii din seria „Fast and Furious” vor ajunge și în... spațiu.

Întreaga viață ai făcut tot posibilul să fii mai rapid decât Dom, mai inteligent decât Dom, mai puternic. Dar ai fi în stare să-l omori? Fiindcă eu sunt pregătită dacă și tu ești.

Apărută acum 19 ani, seria „Fast & Furious” a avut un succes imens și este cea mai vândută franciză a studiourilor Universal, cu încasări de aproape șase miliarde de dolari.

 

 


Top Gun: Maverick

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2020, Top Gun Maverick, a fost amânat pentru 2021. Alături de Tom Cruise, din distribuție face parte și Val Kilmer, care revine în rolul Iceman. Pete Maverick este acum instructor de zbor și trebuie să facă față provocărilor noii tehnologii militare, dar și ambiției cu care vine noua generație de piloți.

„Top Gun: Maverick”, 2020, regia: Joseph Kosinski

- Reputația te precede.
- Trebuie să mărturisesc că nu mă așteptam să mă invitați să mă întorc.
- Se numesc ordine, Maverick!
- Ce naiba?

 

 

Mission Impossible

Tot actorul Tom Cruise revine în 2021 pentru a șaptea oară în rolul agentului Ethan Hunt în filmul Mission Impossible.

 


Black Widow

Lansarea Black Widow, cel mai nou film cu supereroi din Universul Marvel, a fost amânată la rândul ei pentru 2021. Pelicula prezintă povestea Natashei Romanova, interpretată de Scarlett Johansson, o fugară nevoită să-și confrunte trecutul.

„Văduva Neagră”, 2021, regia: Cate Shortland

- Avem socoteli neîncheiate. Trebuie să ne întoarcem unde a început totul.
- Ce noroc pe noi!
- Un lucru e sigur. Va fi o reuniune pe cinste!

 


Croazieră în junglă

Tot în 2021, Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt revin pe marile ecrane în filmul „Croazieră în junglă”. Pelicula live action de aventură are ca punct de plecare una din atracțiile majore ale parcului de distracții Disney World.

Disney Studios, „Croazieră în junglă”, 2021, regia: Jaume Collet-Serra

- Dacă în legende crezi, trebuie să crezi și în blesteme.
- O să mă implori să te întorci.
- Abia aștept să te dezamăgesc.
- 10.000 ca să te duc acolo în viață. Moartă te costă 15.000.
- De ce să plătesc mai mult moartă?
- Moartă va trebui să te car. E mult mai greu, doamnă!

Sursa: Digi24.ro