Ce este HDPI si care sunt beneficiile pe care le aduce in cadrul companiilor?

Este esential de stiut faptul ca in orice firma, companie sau organizatie, cei mai importanti sunt oamenii, iar pentru a putea ajunge la performanta, este necesar sa se tina cont de reusitele fiecarui membru care formeaza echipa.  Astfel, pentru a putea ajunge ca toate aceste organizatii sa obtina profit, sa fie performante si eficiente, trebuie sa se apeleze la HPDI , cu ajutorul caruia se reuseste sa se transforme talentul in performanta si sa se reuseasca parcurgerea drumului de la grup la echipa.


HPDI inseamna Human Performance Development Intl si presupune o serie de training-uri, team building, coaching si consultanta in ceea ce tine de resurse umane, toate acestea fiind rezultatele profesionistilor din cadrul echipei, care si-au pus cap la cap experientele, cunostintele si inovatiile aflate din diverse domenii.
 

In urma participarii la aceste training-uri si team building-uri, participantii ajung sa isi descopere creativitatea, hotararea, implicarea, curajul, dar mai ales descopera ca cel mai bine pentru toti, dar mai ales pentru ei, este sa fie ei insisi. Toate aceste lucruri cumulate duc la dezvoltarea echipei din care acesti participanti fac parte. Participand la acest gen de training-uri din cadrul HPDI, poti ajunge sa participi fie in cadrul anumitor programe in cadrul carora se cunoaste exact rezultatul, fie se participa la programe inovative, in cadrul carora trebuie sa iti lasi imaginatia sa zburde, pentru a putea ajunge la idei marete.


In cadrul acestor training-uri HPDI, datorita experientei de care da dovada echipa de specialisti, poti opta pentru diverse domenii legate de comunicare sau public speaking, dar si tehnici psihologice care duc la o diminuare a stresului si pana la dezvoltarea abilitatilor de a conduce echipe de oameni sau de a deveni un expert in vanzari.
In cadrul programelor de team building, participantii reusesc sa invete diferite lucruri prin intermediul jocului, fiind ajutati de o echipa de specialisti care are experienta in diverse domenii precum comunicarea, psihologia, antrenori de fitness, nutritionisti, actori sau dansatori.
   

Consultanta in HR este aleasa de aceia care considera ca este nevoie de o strategie adaptativa pentru a se reusi o dezvoltare permanenta a echipei, cu ajutorul observatiei, a interviurilor, a analizei, rapoartelor, precum si propunerea de solutii si implementarea acestora.
   Performanta si identitatea companiilor apar in urma unor evaluari complete si in urma unor procese interumane, aceste lucruri reprezentand de fapt strategia HPDI. Totusi, fiecare strategie este adaptata specificului fiecarei companii, fiind unica si fundamentata pe experientele indelungate, pe cunostintele in domeniul leadership-ului  si este elaborate de catre echipa HDPI, formata din trainer in diverse domenii: management, psihologie, comunicare sau dezvoltarea resurselor umane. O data stabilite concluziile, sunt implementate anumite obiective pe termen scurt sau lung, stabilindu-se planul de activitati si masurile care trebuie luate.