ȘOC! Ce au descoperit medicii la examinarea copiilor de la Berevoești

Raportul medicilor aduce noi detalii înfiorătoare în cazul Fermei Sclavilor de la Berevoiești.

Medicii îi examinează în continuare pe micuții scoși din iadul de la Berevoești, acestia fiind lăsați într-un centru secret și ținuți sub pază permanentă. Cei doi copii au vârsta de 11 ani și 6 luni şi, respectiv, 13 ani și 9 luni.

De asemenea, acestia beneficiază de servicii specializate (cazare, hrană, îngrijire corporală, evaluare și consiliere psihologică, asistență medicală, educație nonformală etc.).

În urma raportului emis de medici, doi dintre copiii din Ferma sclavilor prezintă lipsa parțială a danturii, porțiuni de par smuls, urme accetuate pe membrele inferioare, mâini foarte sensibile, cicatrici adânci pe fese, probleme la aparatul respirator.

CITEȘTE ȘI ... ŞOC! NEPOTUL SENATORULUI VALECA - MUTILAT PE VIAŢĂ! Copilul nu mai e om!

Gambele prezentau urme accetuate și recente, cauza fiind lanțurile cu care au fost legați. Astfel, medicii au descoperit plagi deschise, sângerânde și foarte sensibile.

Mâinile micuților erau sensibile la palpare, arse cu substanțe chimice. De asemenea, zona respectivă prezenta exeme infectate, mâinile luând aspectul pielii unei persoane de 70 de ani.

În ceea ce privește sistemul respirator, medicii spun că micuții supuși la eforturi fizice exaerate, unul dintre ei prezentând o deformare a toracelui.

În acest raport apar detalii înfiorătoare. Copii au fost supuși, printre altele, la pedepse grele. Li s-au ars cu țigara fesele, acest lucru fiind dovedit de cicatriciile adânci descoperite de medici, care la momentul examinării era foarte dureroase.

Din data de 13.07.2016, cele 12 persoane majore, victime, se află într-o locație secretă, iar la solicitarea D.G.A.S.P.C. Argeș, acestea beneficiază de servicii de specialitate din partea unui ONG (articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de igienă corporală, trei mese pe zi și două gustări, asistență medicală primară și procurarea medicației etc.)